sábado, 30 de junio de 2012

I ELS XIRINGUITOS?

Ja ha passat una setmana de sant Joan i xiringuitos a Tavernes en podem vore ben pocs. Recordem que s'advertia al tripartit que estaven tardant massa en licitar els xiringuitos i que la resposta del govern del senyor Juan era que en sant Joan estarien montats. A sant Joan sols hi havia un dels sis licitats i va obrir poques hores abans de sant Joan.
Ara hem vist que el segon xiringuito esta acabant-se de montar i a dures penes podrà obrir esta nit. Però i la resta de xiringuitos?
Anem a donar de temps este cap de setmana a vore que passa, però açò fa olor a pifiada del tripartit i ja en seria una més, estaran gafats? ja no sabem que pensar, perque el tripartit es va omplir la boca dient que els xiringuitos havien sigut un èxit i de moment és un fracàs...a vore que passa este cap de setmana.

3 comentarios:

  1. De sis xiringuitos que volien vendre sols s'han quedat tres i de la resta d'instalacions moltes sense adjudicar.
    Un desastre.
    Ademes els de les casetes s'han queixat a la regidora Vanesa per la pols de la gent que entra en els cotxes per darrere del muntanyar i no ha donat cap solucio.
    Han acondicionat terres prop dels xiringuitos (amb els diners de qui???) i l'unic que hi ha ara es pols a les casetes i terres del voltant.
    El que dic: UN DESASTRE ELS DEL TRIPARTITO!!!!

    ResponderEliminar
  2. DE PART DE TOTS ELS JOVES DE LA PLATJA DE TAVERNES: VANESSA VES-TE'N JA!!!!!.....VANESSA PREVARICA, DISCRIMINA SEGONS LES SEVES AFINITATS, UNA VERGONYA COM A POLÍTICA I COM A PERSONA!!!! DIMISIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. He vist al camió, a la pala i a a brigada de l'ajuntament asfaltant el parking del xiringuito.
    Amb els diners de tots estàn arreglant el negoci d'uns pocs.

    ResponderEliminar