lunes, 4 de junio de 2012

ELS NOSTRES XIQUETS S'HAN QUEDAT SENSE OLIMPIADES

El curs escolar va acabant-se i amb pena podem vore com al final s'ha cumplit l'amenaça de no fer les olimpiades escolars.
Durant molts anys s'han celebrat estes olimpiades amb la motivació de promoure l'esport entre els escolars, l'esforç i el companyerisme. Tants anys de preocupació per a ara deixar de fer les olimpiades.
Semba ser que el motiu respon a la decisió dels mestres de no fer activitats extraescolars com a protesta per les retallades.
Una vegada més la paga el més dèbil, els xiquets. S'han quedat sense olimpiada i pensem que si s'hagueren fet estes proves olímpiques ben poc haveren afectat a les protestes i no pensem que la presió sobre Rajoy haguera minvat.
Durant dies els més menuts disfrutaven en les olimpiades, tots amb les seues camises i passant vesprades inolvidables.
Enguany res de res i és una pena perque pensem que l'ajuntament, tot i haver respectat la decisió dels mestres, haguera pogut fer les olimpiades que per això té monitors extraescolars, tècnics i capacitat per a convocar els estudiants (i no inventem res perque si que s'han seguit fent els camps a través).
És una pena que els escolars s'hagen quedat sense olimpiades, clubs com l'atletisme aprofitaven eixa ocasió per a animar els xiquets i xiquetes a que feren atletisme.
Pensem que hi ha dret a protestar, però que no es just que eixes protestes afecten als escolars i alguna cosa més haguera pogut fer l'ajuntament, que recordem que també està fent retallades i ben guapes, i sino que li ho preguntes a associacins i clubs del poble.

4 comentarios:

  1. El problema es que la majoria dels membres del tripartito son mestres i estàn d'acord en no fer les olimpiades escolars i fotre als escolars que disfrutaben molt de la eixa festa.

    ResponderEliminar
  2. Pel que cobren els monitors extraescolars, ja els venia bé unes vacances anticipades.
    Aclarir que enguany (retalls per tutti) els han llevat la mitat del sou (perdó, subvenció de colaboració amb els clubs)i que, com amb el PP, segueixen cobrant en negre i sense assegurar. Ara, entreu els del Bloc a dir-me peperet, quan sols dic que SEGUEIXEN fent-ho mal, no sols que estiguen fent-ho mal. No sou pitjor, sou igual de roins que els que hi havien.
    Ara que algú m'explique que fer de monitor dos hores al dia,sis dies a la setmana, durant 8 mesos no és un treball, és una colaboració dels clubs. Éstos, colaboren en traspassar diners de blancs a negres, en poc més. Alguns clubs no tenen ni relació amb el monitor que els representa, però queden bé en la regidoria d'esports.
    Era este el canvi de govern?

    ResponderEliminar
  3. Realment penseu que amb el PP seria diferent? Els clubs tindrien mes subvencions?

    Vos informe de que tots els Ajuntaments que governa el PP amb una població gran (més de 10.000 habitants, i Valencia ciutat inclosa), han retallat de manera dràstica les subvencions i fan pagar a tots els clubs per l'ús de les instal.lacions esportives. I per hores eh!! Res de tonteries!!

    I tornant al fil de les olimpiades escolars... Em pareix bé que els xiquets es queden sense olimpiades. Els dèbils (la població) també estem pagant la inutilitat dels polítics que ens han portat a esta situació: el PP amb el seu despilfarro i el PSOE per no saber posar freno a tot el que van generar els anteriors.

    ResponderEliminar
  4. Madrid ja porta un muntò d'anys i no ha pasat rers, exagerats

    ResponderEliminar