lunes, 9 de julio de 2012

L'ATUR NO BAIXA EN JUNY A TAVERNES

Ha arribat l'estiu i de moment no s'ha notat en la faena. Ahir en els diaris es comentava la situació de l'atur de Tavernes. En juny hi ha 1.958 aturats, és dir, 1 persona menys que en maig, quan hi havia 1.959 aturats.
Tot i que no ha pujat l'atur, la veritat és que la xifra no és molt alentadora. L'arribada de l'estiu marca el final de la temporada del camp però l'inici de la platja i enguany poc s'ha notat, l'ocupació ha seguit igual.
Esperem que el mes de juliol ens done més bones xifres i l'ocupació puge.
Altres poblacions com Gandia ha experimentat una baixada de l'atur considerable, mentre que Oliva ha tingut una situació similar a Tavernes.
Pensem que l'atur és el principal problema que té hui Tavernes i ens preocupa que en els pressupostos de 2012, l'ajuntament no haja fet cap iniciativa per a reduir la desocupació. Sols es contemplen les iniciatives que puguen vindre de l'estat o la Generalitat, però no hi ha cap iniciativa municipal que puga ajudar a crear treball.
Esperem que en juliol la cosa s'alegre un poc més que fins ara.

5 comentarios:

  1. només cal veure l'entrevista de jordi a telesafor per saber que no va a fer res, (inclús te la barra de depurar responsabilitats a altres sectors, llevant-se el marron de damunt)una barbaritat més que sumar.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes12 de julio de 2012, 4:13

    I mentres tant, govern i oposició amb el " I tú més " ... hi haurà que anar pensant en altres alternatives.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu agrana cap a casa...q igual amb un poc de sort...

      Eliminar
    2. La teua mai, tin-ho per segur.

      Eliminar
  3. De sort no , de vots d' eixa gent, un muntó, que està farta de lo de sempre i sobretot, dels de sempre.

    ResponderEliminar