martes, 31 de julio de 2012

L'ALCALDE DE GANDIA ES LLEVA EL SALARI! I EN TAVERNES?

Front la crisi i les retallades, Arturo Torró, alcalde de Gandia, s'ha llevat el salari, si, s'ha llevat el jornal. Cobrava 53.000 euros i ara deixarà de cobrar de l'ajuntament de Gandia.
Ha llevat la paga dels secretaris de grups (hi havia un del PP, del PSOE i del Bloc) cobrant cada u 21.000 euros a l'any.
Ha llevat les pagues extres de nadal als seus regidors, la dedicació exclussiva dels regidors en l'oposició i preveu estalviar 500.000 euros.
IGUALET QUE EN TAVERNES! NO?
Doncs NO.
A Tavernes l'alcalde passarà a tindre dedicació exclussiva i cobrarà quasi 44.000 euros bruts a l'any més una altra paga de la mancomunitat de la Valldigna de més de 7.000 euros a l'any.
S'ha rebaixat un 5% el salari dels regidors amb dedicació (que són del Bloc, PSOE i EU), quan en campanya electoral prometeren una baixada del 20% i del 30%.
Si que li han baixat un 30% la paga de tots regidors del PP i dels regidors del govern sense dedicació.
L'alcalde Juan deixarà de donar classes i a partir de setembre cobrarà exclusivament de l'ajuntament.
El tripartit ha creat una plaça de gabinet de premsa, tot i la crisi, al qual no té accés l'oposició.
Obrim un debat: Torró Vs Juan, qui ho ha fet millor? Un que es lleva el salari que cobra de l'ajuntament o un que començarà a cobrar exclusivament de l'ajuntament? Qué li convé més al poble?

15 comentarios:

  1. La gent del Ventilador, té previst traure's el salari?

    ResponderEliminar
  2. Se que no ho publicarás.

    Sense dubte Juan.
    1- Juan ha fet rebaixes en tots els sous no nomes en els de l'oposició. Podrás estar o no d'acord en el percentatge aplicat, però tots han abaixat.
    A Gandia Torro mante només totes les dedicacions exclusives del govern que no en toca cap. I si que lleva totes les de l'oposició.

    2. Torro deixa de cobrar d'alcalde perquè li convé per tindre les mans lliure's i dedicar-se als seus negocis paral·lels d'eventos i espectacles. Només cal vore que passa a la platja de Gandia. Això ho ha denunciat l'oposició de Gandia i no ho han desmentit.

    3. Juan no ha canviat per a res l'estatus que sempre hi ha hagut a Tavernes: alguns membres del govern tenen dedicació i l'oposicio cobra de comissions i plenaris.
    Torro s'ha carregat l'estatut que ve regint a l'Ajuntament de Gandia des de la democracia. Allí sempre hi havia dedicacions de l'oposicio.
    I ara nomes manté les dedicacions dels regidors del govern.

    4. Juan ha creat una plaça de gabinet de premsa
    Torró te quatre periodistes en el seu gabinet d'alcaldia, 5 persones amb carrecs de regidors sense haver passat per eleccions, i 50 assessors i empleats en empreses de l'Ajuntaments posats a dit.

    5. Tot el que el dic abans sobre Gandia no ho dic jo: ve hui ben clar en la premsa.

    A vore si ho publiques.

    ResponderEliminar
  3. Éste Jordi mira molt per la seua butxaca. Com pot tindre la cara de cobrar 2.000€ menos que l'Alcalde de Gandia? Com pot mantindre la seua paga de Nadal de ell i de la resta de regidors del tripartito mentres els funcionaris no la cobren?
    Que demostren que no están en política per diners com díen en la campanya i que renuncien primer a la paga de Nadal i després al seu sou.

    ResponderEliminar
  4. no serà que l'alcalde de gandia ha de pagar els bous que ha fet? o es k te que quedar be en els seus compis de madrid? ,no dic que jordi ho faja bé, ni de lluny, però s'ha de dir tot.

    ResponderEliminar
  5. De Tavernes pero visc a Gandia1 de agosto de 2012, 5:40

    Què són 53.000 euros per a una persona que declara a Hisenda uns bens que sumen 3.514.531,49 euros? Calderilla!

    Anem a aclarir algunes coses.
    En primer lloc el Sr. Torró és un empresari adinerat de Gandia. És ric i renunciar al 53.000 € a l’any no li suposa cap esforç, seria proporcionalmente com si l'alcalde de Tavernes renunciara al sou d'una setmana.
    En segon lloc, renunciar a un jornal per un treball és una falta de respecte a la resta de companys. Si treballes, has de cobrar, però això sí, cobrar un jornal just pel treball realitzat. El proper alcalde de Gandia que ha de fer? renunciar també al seu sou. És lícit,i es deu, cobrar per ser alcalde.
    En tercer lloc, Torró ha renunciat al seu sou però no ha reduït al 30% el sou dels consejals. A Gandia hi han 15 concejals que cobren 45.000€ mes i 3 que cobren 25.000€. Si haguera reduït el jornal als seus concejals l’ajuntament de Gandia s’estalviaria 225.000 euros!!!! quatre vegades més que el que s’està estalviant ara.

    Deduiu vosaltres el que considereu..

    ResponderEliminar
  6. Lo de Torro me parece pura demagogia. Según esto sólo podrán estar en política los ricos, que son los que se pueden permitir no tener un sueldo. Y luego, ¿quién nos garantiza que no saca ingresos por otro lado? Lo que hemos visto de la trama Gürtel y otros es que los ingresos no vienen por el sueldo sino por "incentivos" recibidos en pago por haber tomado ciertas decisiones que convienen a algunos. Y tanto por Gandia com en la prensa y radio ayer y hoy se ha comentado mucho las "otras actividades" de Torro.
    Sinceramente no entiendo nada, ni el sentido de esta noticia. Me suena a ganas de confundir y demagogia. Lo que pedimos los ciudadanos es que los servidores públicos sean buenos gestores y no despilfarren el dinero como muchos han hecho, no que no cobren un salario justo.
    Y eso de con sus manos lavadas que Torro quite el sueldo a la oposición, sin dar ninguna justificación, me suena a rabieta o como publica la prensa, a ganas de cortar la fiscalización que le corresponde en este caso a PSOE y Bloc.

    ResponderEliminar
  7. Estic flipant amb la penya! L'alcalde de Gandia es lleva el salari i fa mesures per estalviar 500.000 euros i els del tripartito el critiqueu?
    Jo voldria que els polítics no cobraren i això de dir "com no cobra furtarà" si que és demagògic.
    Si Torró té diners de sobra sort seua, ací a Tavernes recorde que hi ha gent que està en el govern que també declara més d'1 milió d'euros en bens i ningú del tripartit els ha dit res.
    Ojala Juan tampoc cobrara de l'ajuntament, com en el seu dia va fer Eugenio, un gasto menys que tindríem!
    Torró está posant a Gandia en la primera línia del turisme i Tavernes se'n va a pique.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Se olvida demasiado pronto que nuestro Eugenio tenia sueldo de diputado provincial y se cobra por eso mucho más que el de alcalde, y tambien estuvo una etapa en el Centre Verd cobrando tambien de diputación. Y no se pueden cobrar dos sueldos oficiales, el de diputado o cobrar de Diputacion y cobrar de alcalde.
      Yo tambien flipo con algunos de la peña. O sea que eso de que Eugenio no cobraba lo dejaremos estar. Vale?

      Al segundo anonimo decirle que no se entera de la película: no hace falta que nadie se quite la paga de Navidad. ESTA QUITADA POR LEY para todos aquellos que cobren de la Administración: funcionarios, concejales, alcaldes, gente de servicios, gente de empresas publicas. O sea cuando leas que tal o cual político, sea del partido que sea, hace gala de que se quita la paga, sepas que no es verdad: la tiene quitada por ley, no hace ninguna heroicidad. Vale?

      Eliminar
  8. L'alcalde de Oliva ha anunciat que s'abaixa el jornal un 18% i cobrará uns 32.000 €/any.
    Tenim a l'Alcalde mes car de tota la Safor (51.000 €/any) i en un any no ha fet res de res. No ha conseguit cap subvención, sols ha retallat, apujat impostos i paralitzat o fer desapareixer tot lo fet pel PP.

    ResponderEliminar
  9. JORDI JUAN ES L'ALCALDE QUE MES COBRA DE LA COMARCA DE LA SAFOR! AIXÒ COM ES MENJA? ES EL MILLOR? QUI MES SUBVENCIONS PORTA AL POBLE? QUI TE EL GABINET DE PREMSA MES XULO? O LA GOLA MES AMPLA?
    UNA RESPOSTA BLOQUERETS?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mi respuesta es que demostréis con papeles esos 51.000 euros. Y tenéis dos votos más en las próximas municipales.
      Pero con papeles, porque si según se dijo en Las Provincias y Levante el sueldo de Jordi Juan en bruto es menor que el del anterior alcalde, y el anterior alcalde estaba por los 43.000 tras la rebaja del 5%, esos 51.000 euros es imposible.
      Papeles y documentos, por favor.

      Eliminar
  10. Querido Antonio :
    La paga de Navidad solo nos la han quitado a los funcionarios. Algunos políticos y el Rey o el príncipe se la han quitado porque han querido. Mira el BOE o la prensa y enterate mejor.

    ResponderEliminar
  11. L'alcalde de Tavernes no es arximillonari com el de Gandia.

    A més, es discutible, des de el meu punt de vista, la quantitat que es cobre però no el fet de que cobren, doncs siels polítics a cert nivell no estiguen remunerats, sols podríen arrivar a ostentar els càrrecs polítics els rics o jublilats, el qual no sería gens bó , o no ?

    ResponderEliminar
  12. Mentres no canvie la llei, l'assumpte dels sous públic dependrà de l'honradesa de qui els otorga, o siga els propis polítics. Jo crec que com he llegit per algun lloc, a la funció pública tant per a funcionaris, interins, assessors o polítics deuria haver un sou mínim per jornada sencera o dedicaicó plena de 1.500 € i un màxim de 3.000 €. Seria lo just, així estariem parlant d'un màxim de 36.000 € més paga extra per a l'alcalde o càrrecs superiors, que ja està bé.

    ResponderEliminar
  13. Vienen o no esos papeles con los 51.000 euros?

    ResponderEliminar