domingo, 22 de julio de 2012

TAVERNES SUSPÉN EL FESTIVAL DE TALENTS, L'APOSTA DEL TRIPARTIT COM A NOVETAT DE L'ESTIU

Ens hem quedat amb cara de sorpresa quan ens enterarem que el festival de Talents de Tavernes quedava suspés. Poca cosa s'ha sabut més que haja sigut una desavenència entre l'empresa promotora i l'empresa que portava el so de les actuacions. Llevat d'això el que està clar és que la platja s'ha quedat sense bona part de la seua oferta cultural i que l'ajuntament ha posat en marxa tots els seus mecanismes per a que no l'involucraren en el fracàs que ha sigut eixe festival.
El tripartit presentava este festival com una gran novetat en la platja de Tavernes, era la "joya del Tripartido" en la programació d'estiu. Però ara que s'ha fotut, l'ajuntament no ha donat ni una explicació i s'ha quedat quetet per a que la premsa i el seu blog tirara la culpa a les empreses que intervenien en els talents.
Direm nosaltres que alguna cosa més haguera pogut fer l'ajuntament, no? Fer d'intermediari, ajudar a posar solucions, buscar alternatives...No quedar-se quetet i vore com la gran novetat de l'estiu de la mar s'en anava a la porra.
Quina imatge més mala que ha donat Tavernes. El festival es suspén en el primer dia i mentre en les platges del voltant es feien mil i un concerts, inclòs a Benifairó on va actuar Barricada, un concert que no es va fer a Tavernes per la falta d'implicació del Tripartit.
Comencem a pensar que algo de gafe té el tripartit, anuncien a tota canya el festival, el posen en la programació d'estiu, i quan ix mal deixen que s'enfonse sense fer res i es queden callats per a que no els esguite.
Quina imatge! Sergio Dalma a Gandia, Barricada a Benifairó, i a Tavernes "un gis-jas com el braç".

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes23 de julio de 2012, 10:45

    Fins de açò te culpa el tripartit ? Es que doneu ja i risa de debò ....menys mal que hi ha en marxa una alternativa seriosa diferent a lo de sempre i als de sempre ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor Estruch, creo que una vez más no ha atinado nada. No creo que se culpe al Tripartito de esto, pero intuyo que el ayuntamiento hubiera podido hacer algo más de lo que ha hecho. Sí que supieron ofrecer el festival como una gran novedad que daba una gran variedad a la playa y ahora ha sido un fracaso. Si estamos a las buenas también estamos a las maduras y aquí el Tripartito ha escurrido el bulto.

      Eliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes24 de julio de 2012, 11:37

    AL CÉSAR LO QEU DEL CÉSAR :ANEM A PARLAR CLAR, I AIXÍ TOTS ENS ENTENDREM :

    El que no es vaja fet el Festival es perqué, i eu dic de bona i primerísima font, el primer dia no va tindre apenes expectadors, i uns ingresos de no arriva a 300 euros, per el que el organitzador local es va tirar arrere, i el Ajuntament no pot ni deu cobrir els costos , al pareixer uns 60.000 euros, d'un festival mal planificat :

    Algú pensaba que es podía omplir el Olimpo amb un preu de 12 euros per sesió, després i ante la falta de venta, rebaixat a 5 euros ?

    El fallo està doncs en els mals calculs dels organitzadors, i l'ajuntament a obrat de bona fe per a portar sense costos un acte de categoría nacional e internacional a Tavernes .

    Per el tant, la culpa a qui li correponga .

    ResponderEliminar
  3. yo que estava currant al festival vos puc explicar el que ha pasat:

    com be diu el sr. enrripue el primer dia no va anar ningu. i el representant de Mayami en vore el percal va desapareixer que era qui portava la pasta i el organizador local en vore que aquell no feia front a res va desidir suspundreu per no ocasionar mes despesa que despres no podria pagar.

    la regidora Carmen canet el divendres en enterarse ( i aixo que es casava la seua filla eixe dia) va intentar posarse en contacte en el representant de Mayami que estava asi i en no rebre resposta va imdicar al organizador local que fera el que cregera i este va decidir suspendrel.
    Agrairia que evitareu comentaris del que no sabeu.

    ResponderEliminar
  4. jo he participat en la final del festival de talents i puc dir de primera mà que ENRIQUE ESTRUCH I FERRANDO TÉ TOTA LA RAÓ DEL MÓN. La culpa no se li pot donar a l'ajuntament, la culpa va ser de l'organitzador local i la seua mala gestió.

    ResponderEliminar