lunes, 2 de julio de 2012

FOMENT DE LA JOVENTUT?

Fa uns dies es presentava el Pla Integral de Joventut que proposava el tripartit. L'acte es va divulgar amb cartells, webs, notes i blogs com si fora "el oro y el moro".
Després poguerem vore les fotos dels assistents i ens va agafar risa quan sols hi havien uns 20 joves i tots relacionats amb la política.
D'eixa reunió es deduia que es volia "escoltar" els joves des de la regidoria de joventut que presideix el senyor LLácer.
És curiós vore com es poden donar dos situacions totalment diferents i distintes. Per un costat la regidoria de joventut vol "escoltar els joves i mira d'anar habilitant-los un local" i per altra va tancar el Punt d'Encontre Jove que havia donat bon resultat amb una mitja de més de 40 visites diàries.
Fa unes setmanes en un diari llegiem que no hi havia idea de reobrir este centre que ara fa un any que es va tancar amb la promesa de la regidoria d'estudiar en setembre (de 2011) on reubicar el centre per a no pagar lloguer.
El centre dels joves havia sigut un reivindicació dels joves i l'anterior govern el va posar en marxa. El tripartit, enlloc de millorar-lo, el va tancar i ha privat durant un any (i el que queda) als joves de tindre el seu lloc de reunió.
Es a dir, per un costat anunciem als vents que va a fer-se un consell de joventut, ve a vore'ns l'exsecretari de Bloc Jove a vendre-mos la moto, però la realitat és que ara fa un any que s'ha tancat el centre jove. En un any hi ha hagut per a Festiverns, canviar caps de la policia local i la neteja, posar un rocodrom, fer jornades del valencià, dur a gent de fora a fer una cavalcada de reis, fer un gabinet de premsa...però no per a donar una resposta als joves...increible! En els pressupostos de 2012 poc o res es plantegen per a que els joves recuperen el seu local. De moment amb el tripartit ja els han privat d'un any del seu punt de reunió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario