martes, 24 de julio de 2012

I LA MOSTRA D'INDUMENTÀRIA FALLERA?

Enguany no hem tingut mostra d'indumentària fallera a la platja de Tavernes? L'any passat el Tripartit presentava eixa mostra com una ocasió immillorable perque els turistes comprovaren la tradició de la vestimenta fallera.
Ara han passat els dies i no trobem la mostra d'indumentària fallera, que el més lògic és que anara amb el mig any faller que ja s'ha celebrat.
Què ha passat? No se sap, res s'ha dit. S'ha callat i no s'han donat explicacions.
Està clar que eixa mostra sorgix de la iniciativa privada, però cal que l'ajuntament faça costat i ajude, perque li donen una activitat més a la platja i en definitiva a qui més aporta és a la programació d'activitats de la mar.
Segur que ara el Tripartit es lleva les culpes, però entre la suspensió del festival de talents i la mostra fallera ja portem dos "pifiades" en la programació d'estiu...alguna cosa haurà de dir l'ajuntament no?
És l'ajuntament qui s'ompli la boca alabant estes activitats que després es queden en un NO RES!

7 comentarios:

  1. ESCÁNDALO!!
    Un estiu sense mostra d'indumentària fallera, xe!!
    Eixa parella de Leganés que haurà vingut amb l'única intenció de comprar-se els trajes i tornar mudaets a los madriles o en qualsevol cas fer-se almenys una foto amb tan exclusiva vestimenta.
    El Tripartito clarament atempta contra l'economia local en impedir possibles ventes que revertixen en veïns del poble i el que és pitjor trenca il·lusions dels pocs turistes que encara ens visiten.
    Señor Xordi Xuan açò ja està passant de castaño a oscuro. Si té decència deixe el càrrec hui mateix.
    No falles No summer

    ResponderEliminar
  2. No s'anima a fer-la la gent del Ventilador?

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes25 de julio de 2012, 9:08

    Sou patétics amb els atacs al tripartit per qualsevol cosa, no hi han problemes més grosos a Tavernes i a Espanya, o es que vos interesa, mai més ben dit, moure el ventilador i escampar merda per a que la gent no pense en les mesures del vostre estimat Rajoy ?

    ResponderEliminar
  4. Estruch no estaria disposat a posar la paradeta? És una cosa bona para la platxa, reactivaria l'economia local, vestiria de falleres (monyo i pinta inclosos) a les dones del magnates russos que vindrien a xuar a golf als camps de la Partida... No ens falles, Enrique: tu sumes.

    ResponderEliminar
  5. Eso eso que se animen, que se animen, que se animen

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes27 de julio de 2012, 4:53

    Jordi!!! Ja esteu corrent Carmen i tú a a ficar-se el tratje i pasejar-se per la fira de Sant Jaume, el dia de l'ofrena si eu feres, bandido , així que ara, a currar de debò, que entra en el sou !!! Ah, i cantant Paquito el Xocolatero que queda molt be: TODO SEA POR EL PUEBLO .

    ResponderEliminar
  7. Indumentaria fallera no fa falta per a ells,preferixen llevar els contenedors y posar columpios davant del bar dels pares de un consejal y que els instale la empresa del germa de un altra consejala ,aixo es transparencia y igualdat.perque no publica la cotorra eixa informacio?tenen algo que amagar?

    ResponderEliminar