lunes, 23 de julio de 2012

L'EXTRANY CAS DEL PSOE DE TAVERNES, QUE ESTARÀ PASSANT?

La premsa informava que el Victor Borras ha sigut elegit nou secretari general del PSOE de Tavernes. L'elecció de Borras es va fer en un assaemblea celebrada divendres i a la que no va acudir l'actual portaveu del PSOE, Maria Carmen Canet.
L'elecció de Borras posa de manifest el que es comentava des de feia mesos, i que no és altra cosa que entre els regidors del PSOE no hi ha tota la bona sintonía que hauria d'haver.
La relació entre Borras i Altur és molt més estreta que amb Canet. Inclòs es veuen més junts a la resta de components del tripartit amb Borras i Altur que amb Canet. Sopars, festes, actes demostren la tibia relació entre els regidors del PSOE i la seua cap de llista.
L'elecció de Borras marca un canvi en la representació del PSOE? Encara és prompte per a saber-ho però si fem memòria, quan Salvador Blasco va assumir la secretaria del PSOE també li va vindre el fet de ser portaveu del partit.
Esta elecció marca un canvi en el cap de cartell de les pròximes eleccions locals? Encara és prompte per a saber-ho, però alguna cosa està menejant-se en el PSOE i no pinta massa bé per a Canet.
Val a dir que Canet, la primera vegada que ocupava una llista del PSOE va marcar que era independent. En les passades eleccions era el cap de llista, però en la passada assamblea la regidora no va poder estar present i poc es va fer per a canviar la data de l'assamblea on es triava a Borras com a secretari sustituint a Salvador Blasco.
Què passarà ara en el PSOE? El temps ho dirà, pel moment un primer pas perque Borras siga el futur cap de llista del PSOE pot haver-se donat en les files socialistes de Tavernes.

10 comentarios:

  1. Això es diu "fer-li el llit a una companyera".
    Jo si fóra Carmen m'esperava i quan quedara un any per a eleccions me'ls deixava penjats i em passava al partit d'Enrique Estruch. Em consta que els dos tenen una bona relació i no seria extrany que vulgueren sumar-la a la causa d'Estruch.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes24 de julio de 2012, 11:28

    Carmen es presentá com a independent i per el tant NO ESTA AFILIADA AL PSOE, o al menys no eu estaba en eixe moment, per el que no pot anar a elegir a ningú.

    Una vegada aclarit açò, es clar que es le primer pas per a que Víctor , ara que ja es més conegudet, encapsale la llista les properes eleccions locals .

    I es veritat,jo també opine que pareix més del Bloc que del Psoe, i es evident que te més afinitat amb Jordi que amb Carmen .

    Així que Carmen, ves preparant les maletes, però tin ben clar que si vols seguir en política, vas a tindre sempre un lloc junt als que tenim ganes de treballar per Tavernes per damunt de les ideologíes , que de poc valen en el àmbit local .

    I el mateix dic de Karina .

    ResponderEliminar
  3. El divendres pasat crec que es casaba a Valencia de Carmen,perque no s´informeu abans de posar merda,de vegades les persones tenen coses que es fa imposible acudir a eixes reunions per motius personals e importants.

    ResponderEliminar
  4. Vaja el món com han botat els socialistes! Jo sí que he vist a Carmen amb fotos d'actes locals del PSOE i si no va poder anar, ben bé li hagueren pogut canviar la data de l'assemblea. Crec que és lògic que la portaveu d'un partit siga afiliada i acudisca als actes locals. Si no és així, al meu entendre, les coses no estan fent-se bé.
    Els meus respectes a tots, però cal ser coherent i més encara ara que la política necessita molta coherència.

    ResponderEliminar
  5. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes25 de julio de 2012, 9:12

    Torne a dir que ara no eu se, però quant es presentà no era afiliada, doncs un vell socialiste amic que no l' estima massa, em va dir que el primer que havía de fer es afiliarse .

    I es veritat que es casaba la seua filla, done fé, però de totes formes si no es afiliada no pot participar en una asamblea i menys votar : Matildo, nº 4 en la llista, hui per hui no es afiliat, açò si vou puc asegurar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. EEiF o "Los amigos de mis amigas son mis amigos".

      Eliminar
    2. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes27 de julio de 2012, 4:55

      Fot , veritat, que tinga amics en tots els llocs, ah ? Es lo bo de no ser un sectariste, i no considerar mai als adversaris polítics com a enemics,apreneu .

      Eliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando25 de julio de 2012, 9:19

    De todas formas, dentro de poco se va a presentar una alternativa de centro-izquierda liderada por el único ministro socialista, valenciano por más señas, que ha dimitido sin que nadie la haya forzado a hacerlo, por vergüenza torera, y eso espero que los votantes lo tengan en cuenta . Así que, a temblar pepitos y sociatas

    ResponderEliminar
  7. se nota que carmen pinta menos en el psoe que una mona en una pelicula de extraterrestres Carmen quien te ha visto y ahora te ve relegada a un quinto plano ?Acaso no eras la cabeza de cartel en las elecciones¿ has caido muy abajo

    ResponderEliminar
  8. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes31 de julio de 2012, 3:33

    Vuelvo a decir que no puede pintar quién no es siquiera simpatizante, y si yá lo es, que lo desconozco, lo es desde hace menos de un año.

    Y vuelvo a decir que siempre tendrá sitio junto a los que nos vamos a presentar para trabajar por Tavernes por encima de ideologías .

    ResponderEliminar