miércoles, 25 de julio de 2012

MOREN LLISSES A LA SEQUIA MARE I NO ES DIU RES

Han mort desenes de llisses a la Sequia Mare i el Tripartit no ha donat cap explicació. Durant dies van estar els peixos mort a la sequia sense que es fera res ni es diguera res.
Ara s'ha donat aigua a la sequia i s'ha callat el tema, una autèntica irresponsabilitat! Caldria haver-se dit a la societat perque la gent extremara les precaucions, recordem que estes aigües corren per bona part del trerme i hi ha gent que pesca en estes zones.
No s'ha aclarit si els peixos han mort per algun abocament il·legal o per falta d'oxigen. S'ha obert l'aigua i s'ha acabat amb este problema sense aclarir d'on venia i perque era.
Les fotos són del DIARI DE TAVERNES

Callar i amagar és la forma de governar del Tripartit en estos casos, perque el que no sap la gent és com sino passara...Una vegada més el Tripartit actua MAL, TARD I ARA AMAGANT.

8 comentarios:

  1. Que noticia mes xorra... I que vols que diguen? Aço ha passat sempre i mai s'ha dit res... Que vols que passe el cotxe informant?? Desde luego que ho critiqueu tot...
    Pd: heu oblidat donar el condol a els familiars de les llisses i informarles que poden demanadar al tripartit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Noticia chorra dice el tio!Nada de eso, es un tema muy importante, pero al tripartito le fastidia porque da a conocer un hecho que querían silenciar.
      Para mi el querer ocultar hechos es más propio del fascismo que de la democracia.
      Acordaos que los más grandes dictadores (Hitler, Mussolinni...) eran nacionalistas.

      Eliminar
  2. Cambien a gent de puesto per presuntes comisions,una del blok permitix ilegalitats y creus tu que es preocuparan de les llises ja ja ja.pensant com tirar les culpes al pp tenen prou y com aixo al pp no li va pasar,nia que taparo.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando27 de julio de 2012, 4:49

    Es de veres, l'altre dia vaig vore jo al alcalde i a un dels regidors del Bloc, tirant-les perdiganaes, tú, i després les remataven a garrotades...

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes28 de julio de 2012, 3:50

    M'han censurat, però jo, torpe , torna a insistir : Es veritat, vaig vore a l'alcalde i a un dels seus regidors matant llises a garrotades !!!!
    A vore si ara es publica !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre Units, Enriquito. Tu serás nuestra lus los domingos de paella.

      Eliminar
    2. Riute, riute, que qui riu l'ultim ...i jo mentres, fent camí.

      Eliminar
  5. El ventilador borracho1 de agosto de 2012, 8:53

    La próxima noticia del ventilador:

    Denunciamos que Jordi corre futing todas las tardes por zonas de la playa.
    Jordi no tiene derecho a correr porque desgasta el pavimento más que los demas y paga lo mismo que los otros. Eso si paga, porque como es soltero y vive con sus padres, seguro que lo pagan ellos, y así no tiene derecho a córrer por nuestras calles.

    Eso si que seria un notición.

    ResponderEliminar