martes, 17 de julio de 2012

UNA MÉS DE LES GANES DE GESTIONAR MAL EL PARKING! I DE PASSAR EL RODILLO!

El tripartit del senyor Juan ( com ara es coneix al govern ) està donant més mostres de la poca gana que té en que el parking del Passeig vaja com cal.
Ja fa quasi una setmana que el parking està oberts sols per a residents per les vesprades i en cap de setmana. El motiu és que el caixer de cobrar s'ha trencat i no s'ha arreglat, per tant hi ha que anar a pagar en taquilla i sols quan està la funcionaria cobrant en el seu horari. Fora d'eixe horari (que va de dilluns a divendres pels matins), el parking no es pot usar per la gent que no té plaça comprada. I això es prodiuix des de fa una setmana! Inclosos els caps de setmana i el dijous quan hi ha mercat.
Però a més, per anar a pagar no es pot pagar amb billets de més de 20 euros. Els de 50 euros no són legals ja? sabem que se'n veuen pocs de 50, però valdre sí que valen.
Damunt no hi ha barrera d'eixida, el parking està a fosques i no es fa cap campanya per potenciar-lo, al contrari, pareix que el tripartit ho faça a posta per a fer que no funcione.
Com que el tripartit no fa el manteniment que cal, ja fa por entrar al parking per si després falla algun aparatet i no et deixa eixir. Si et passa això has de cridar a la policia perque obriga la barrera i puges eixir (per cert, que la major part de vegades que obri la policia no es cobra a qui ha usat el parking perque el policia no té perque cobrar i els diners de la recaptació es poden perdre).
No és el primer cas de desinterés del tripartit en aquelles coses que ha fet el PP. Pareix que hi haja una mà negra que vullga que vagen malament. I vos posem exemples:
-El Parking té un mal manteniment, un servici deficitari i una nula política per a fer-lo pròxim a la gent. Així és difícil fer-lo anar.
-La guarderia de la mar, tot i estar acabada, està tancada i no es vol obrir, deixant sense potenciar així la platja.
-El Parc del cantalot va estar setmanes i setmanes acabat  sense ser inaugurat (estarien deixant passar el temps per a que la gent no relacionara esta obra amb el PP que és qui l'havia començat?)
-La piscina coberta. El tripartit no es va sumar al concurs de creditors per a que s'obrira fins que no va saber que la major part de proveidors anava a firmar la proposta del concurs de creditors (enlloc de donar exemple i animar a que s'obrira la piscina, es va esperar al final per a saber si firmava o no. No hi havia cap interés per fer costat i que s'obrirà, sols esperaren a vore qué passava. Imagineu que firmen la major part de proveidors i l'ajuntament no ho fa! que lleig haguera fet!.
-El viver d'empreses. Encara que Tavernes té quasi 2.000 aturats, el tripartit no ha comentat res del viver d'empreses que va fer el PP. Es tracta d'una serie d'oficines equipades i que es posen a disposició dels autònoms perque puguen fer la seua activitat reduint costos d'oficina.

7 comentarios:

  1. Pareix que ni ha una ma negra?
    Xe parla clar i digues hi ha una ma PPnegra on els d'abans estem fent tot lo que toca i mes perquè Tavernes s'en vaja a fer la ma i aixina tornar a governar.
    Les coses clares.
    No ho publicarás pero es lo que molta gent pensem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Comentaris menys critics que aquest pero en el bloc no els publiquen en la cotorra.

      Eliminar
  2. jo li demane responsabilitats als que governen ara, altre debat seria si el parking si o el parking no, pero vullgam o no el parking esta ahi. el que tenen que fer els que estan governant ara es gestionar-lo com toca i donar un minim servei. si es trenca el caixer, que ho solucionen, si la barrera sempre esta trencada, que l´arreglen, i si no es veuen capaços de gestionar-lo que ho facen altres, pero que de moment donen un bon servici. jo l´utilitze normalment i cada vegada m´ho pense mes per a deixar el cotxe alli.

    ResponderEliminar
  3. Si no fan el manteniment que cal que no ens cobren els rebuts per a pagar les depeses del parking.

    El tripartito està cobrant per uns serveis que despres no dona i aixó es ilegal

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes20 de julio de 2012, 4:11

    Pareix mentira que s'atreviu a parlar del pàrking, quant es un obra que des de un principi es inviable, i així i tot amb els vots del PP eu aprovareu, deixant-li al poble com a heréncia este mort que ara te que solventar el tripartit, i damunt sense diners per la situació deficitaria del ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Por qué no podemos hablar? ¿Pensaba que usted era un defensor de la libertad y ahora le molestar no oir lo que quiere?
      Mire el párquing es un servicio que ha ayudado a aliviar el problema de estacionar que había en Tavernes. ¿O ya no se acuerda que era misión imposible aparcar en toda la zona de la carretera, Prado Comarcal y centro?.
      El parquing es un servicio para el comercio, para quienes hacen gestiones en el centro y una opción para los vecinos que residen en la zona.
      Tengo entendido que hay más de cien plazas vendidas, por lo tanto, cien coches que no son un problema para estacionar.
      Lo que hay que hacer es promocionar el parquing. Todas las ciudades tienen parquings y ya es un elemento imprecindible para cualquier población. En Tavernes tenemos la suerte de tenerlo en el mismo centro, así que ahora a trabajar para que se use y no ha desprestigiarlo.

      Eliminar
  5. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes25 de julio de 2012, 9:16

    Me refiero a que parece mentira que abran la boca criticando los que los que cearon el problema aprobando una obra faraónica que es inviable, i de la piscina, mejor ni la mentemos, o no ?

    ResponderEliminar