miércoles, 11 de julio de 2012

LA PISCINA S'OBRI

La piscina coberta s'obrirà finalment. Així ho anunciaven ahir els diaris. Levante afirmava que s'obrirà en el primer trimestre de 2013, mentre que Provincies aventurava que s'obrirà en la segona quinzena d'octubre d'enguany.
Per fi la piscina vorà la llum perque més de la meitat dels proveïdors han firmat el concurs de creditors que havia presentat la promotora de la piscina.
Durant més d'un any han estat paralitzades les obres i l'agent concursal va presentar un pla de viabilitat que ha sigut acceptat pels creditors. Eixe pla permetrà que la piscina s'obriga, perque les obres estan molt avançades.
El concurs de creditors també va ser firmat per l'ajuntament, encara que el tripartit no va firmar fins que no va saber que la major part de creditors anava a firmar, sumant-se així al que anava fent-se, enlloc de prendre la iniciativa i ser un exemple per a la resta d'implicats.
Ara falta esperar a que l'empresa gestora de la piscina demanen les llicéncies i puga obrir prompte.
Paddel, gimnàs, spa i dos piscines són les equipacions que té esta instal·lació, a més d'una cafeteria.

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes12 de julio de 2012, 4:12

    Dic el que he dit en altre blog : No es ninguna bona noticia el que un proveïdor que sols te les mans per a treballar i al que li deuen 9.000 euros començe a cobrar d'açí a dos anys, el 50% i durant cinq anys més.

    I el que s'obrirà, no meu crec fins no eu vega, perquè fan falta 300.000 euros per a poder fer-ho, que no crec tinga dita empresa nic rec que ningú lis fie.

    ResponderEliminar
  2. Ventilador, me gustaría que investigaras que es lo que pasa con lo del buzonciudadano. El dia 30 de mayo de 2012 desde el departamento de Comunicación del Ayuntamiento se dijo que se ponía en marcha una nueva herramienta de comunicación y de participación ciudadana a través de la web buzonciudadano de la Generalitat Valenciana. Pues bien, ya estamos a mitad de julio y si entras en dicha web hay un listado de poblaciones de toda la Comunitat que ya tienen en marcha dicho servicio y Tavernes no está, repito, se dijo el 30 de mayo. ¿ Qué es, una burla o que no saben lo que dicen? No se que es peor. ¿Se dicen las cosas y después no se comprueba si lo que se ha dicho está en funcionamiento? Mes y medio despues estamos igual.
    Gracias de antemano

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estoy convencida que eso se debe a que aqui gobierna el tripartito y quizás por eso la Generalidad no ha tenido mucho interés en actualizar la página web. No estoy de acuerdo como subio al poder el tripartito pero tampoco estoy de acuerdo en que nos hagan pagar a los vecinos. Ventilador deberias hablar con los del PP y que lo solucionen.

      Eliminar
    2. Pareix mentida que D. E.Estruch no diga res en relació a esta noticia del buzonciudadano. Ell que va a tots els plenaris i este tema va ser aprovat en el plenari del mes de mayo i encara no esta en marcha ni ningú diu res. He comprovat en la pàgina buzonciudadano de la generalitat i estan al llistat molts pobles pero Tavernes de la Valldigna no.
      Quin misteri.

      Eliminar
  3. Segons dien que asta que no es pagaren els deutes a les xicotetes empreses enganchades no obririen les portes que tots estem esperant,ara vorem cuant sera aixó

    ResponderEliminar