jueves, 5 de julio de 2012

CORRER LA VOLTA A PEU A LA PLATJA COSTARÀ FINS A 10 EUROS PER LES RETALLADES DEL TRIPARTIT

Poc a poc van comprovant-se els efectes de les retalladles que ha aplicat el Tripartit en l’esport. Un exemple el trobarem en la volta a peu que es farà el 3 d’agost a la platja de Tavernes.
Esta carrera fins ara era multitudinària, però enguany tindrà com a novetat que participar en ella costarà fins a 10 euros!.
Vos expliquem, el Tripartit ha aplicat una mitja de retalladles del 20% als clubs esportius, i en alguns casos s’ha llevat l’ajuda a sis clubs del poble.
L’atletisme no ha sigut una excepció i gran part de la subvenció municipal s’utilitzava en fer la carrera que sempre és el primer divendres d’agost. Enguany serà el dia 3.
Ara hem trobat que per participar en la prova cal pagar 4 euros si fas la inscripció abans del 25 de juliol, 5 euros si la fas abans del dia 1 d’agost i 10 euros si és el dia de la carrera o el dia abans.
Ens pareixen uns preus molt abusius i ens preguntem, si enguany l’alcalde corre la carrera, será dels que paga 4, 5 o 10 euros? És normal que puga pagar-la sense problemas, ell a l’ajuntament li costa a l’any més 43.900 euros.
Per cert, ens han contat que en el bàsquet van a proposar pujar la quota de socis, així que ací tenim altre exemple de com afecten les retalladles del Tripartit a l’esport.
Recordem que amb el que costa a l’any el nou gabinet de prensa que ha posat el Tripartit no faria falta retallar res als clubs.

7 comentarios:

  1. A vore, eixes són les retallades que no li fan mal a ningú. NO com les que fan els vostres mandamassos des de Madrid i València. Esteu poc apanyats i en poca roba!!!!!!!!!!!

    PD: No fa falta anomenar la llista de retalls que ens han fet els del PP, que ja ho sabem tots massa. Bé, tots no quasi tots.

    ResponderEliminar
  2. Penseu q pot ser també per tindre l´organització un càlcul més aproximat de la gent q corre pel tema dels obsequis (samarretes i demés) i dels xips. Si el preu fora el mateix i tots s´apuntaren a ultima hora, seria molt difícil q eixira tot be.
    De tota manera estic totalment en contra de les retallades en certs esdeveniments q son un gran reclam per a Tavernes en quant estan invertint-se diners en altres temes q reialment no es necessiten o aporten res al poble.

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que si els regidors del PP renunciaren tots a les dietes de l'assistància a plenos i comissions i eixos diners els donaren als clubs donarien exemple i tindrien més motiu per a criticar les retallades.
    Pense que s'ha de predicar amb l'exemple i quin millor exemple que eixe. No ho faran.
    No estic conforme amb això que dius que són preus abusius. No es obligatori eixir i correr en la carrera. Si no el pareix be les condicions no vas i en pau. A mi em semblen abusius els preus del futbol en Mestalla i per això ja fa anys que no vaig. Pagar 100, 80, 50 euros (segons el lloc) això si que és un abus o cobrar 300.000 euros de prima per guanyar l'Eurocopa. Un abus és que posen la llum al preu que esta quan no tens oportunitat per fugir o un abus és que el facen pagar les medicines, pero participar en la carrera que pots o no anar va home, serietat.

    ResponderEliminar
  4. La directiva del basquet es va fer la foto amb l'alcalde i els del Ros Casares per anuciar el Summer training i la foto els ha costat 2.000€.
    Altra vegada que no façen foto i que li diguen a Jordi que els 2.000€ es queden al club en lloc d'anar per als de fora del poble

    ResponderEliminar
  5. Els preus son per decisió única i exclusivament de l'equip directiu del C.A. La valldigna qualsevol altra questió política no té res a veure. S'ha fet per incentivar que s'apunten amb antel·lació i així poder gestionar millor la prova.

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes7 de julio de 2012, 4:46

    Així es fomenta el esport i el turisme ....

    ResponderEliminar