jueves, 26 de julio de 2012

EL PP ACUSA AL TRIPARTIT DE VOLER CALLAR EL PROJECTE DE LA NOVA ESCOLETA INFANTIL PER SER UNA INICIATIVA DELS POPULARS


NOTA DEL PARTIT POPULAR:
El Partit Popular ha tingut coneixement de què va a posar-se en marxa el projecte de construcció de la futura escoleta municipal. I no ha sigut per la transparència del Tripartit, ha sigut per l'interés propi del PP per realitzar una tasca de fiscalització del govern del senyor Juan.
Ens sorprén vore com a principis de juliol es van fer les ofertes per a la seua construcció i el Tripartit no ha dit res de manera oficial.
El PP considera que es un tema suficientment important per tal que el seu gabinet de premsa li dedique uns mínims esforços i el faça públic. El portaveu del PP, Manolo Vidal, afirma “estem possiblement davant de la millor notícia del mes i res s’ha dit per part del govern del senyor Juan. Per què? És que no convé dir-ho i val la pena esperar a que passe el temps? Cal recordar que este és un projecte de la pasada legislatura i una vegada més observem com es vol callar o despistar com ja ha passat amb l’escoleta de la platja, el Parc del Cantalot, els camps de gespa artificial de futbol-7, l’Avinguda la Marina en la Platja, reformar l’Antic Molí Vell i l’Ermita de Sant Llorenç o tantes obres que li servixen al Tripartit per a viure de renta del treball que es va fer en la pasada legislatura”.
El PP recorda que amb esta escoleta i la de la platja, des de la pasada legislatura es va donar un bot de qualitat en l’ensenyament a Tavernes. Estes inversions en educació promogudes pel PP serviran perquè els nostres xiquets reben una millor educació
Esta escoleta està inclosa en el Pla Confiança de la Generalitat, un pla que el senyor Juan ha criticat per activa i per passiva però que ara aportarà grans beneficis a Tavernes.
Amb el PP es feren gran quantitat d’inversions i obres que, hui en dia, passat més d’un any, encara repercuteixen per a bé en el nostre poble. Lamentem que el Tripartit intente silenciar-les. A més, animem al senyor Juan i el seu equip que treballen per obrir ja d’una vegada l’escoleta de la platja que permetrà desestacionalitzar la plata i oferir un plus a les parelles joves “no té cap sentit que intente amagar les obres i els projectes que va fer el PP. Estes obres són pels veïns i ells han de saber com evolucionen” indica Manolo Vidal

3 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando27 de julio de 2012, 4:48

    Menys nmal que vos tenim a vosaltres...

    ResponderEliminar
  2. El tripartit no sap ni lo que fa,soles pensen en dir que el poble tota la culpa manolo y els del pp y tenen un fandango que ni mister proper eu neteja,crec que sels fara llarc el mandat,mos maregen hasta si tenen jorna completa o mitja,en concret un caus,(los hermanos max)

    ResponderEliminar
  3. Se han firmado ya los contratos? No. Entonces que deben informar si legalmente no hay nada?
    ¿No será más lógico -como he oido en la SER que ha explicado la concejala- esperar a que se termine el proceso administrativo, que la emprese acepte y se firme la adjudicación y entonces explicar plazos, proyecto, etc?
    Yo creo que sí, pero no obstante lo pregunto: Es o no més lógico? Para no encontrarnos con hechos como la presentación de la circunvalación, presentación del Cantalot o la firma del convenio de la nueva depuradora y han pasado años y no hay nada de nada.
    Gracias.

    ResponderEliminar