martes, 10 de julio de 2012

HUI ÉS EL DIA DE LA SANG!

Hui és el Dia de la Sang i tenim diferents actes.
Per la vesprada es farà el porrat al Clot i durant el dia, el Barri del Crist celebrara les seues festes. Hi haurà Pujada del Crist al Calvari, hi haurà missa al Calvari a les 11:30 hores i de vesprada processó per la zona del Calvari amb els Crist de la Sang, patró de Tavernes.
Els actes religiosos estaran presidits pel rector de Sant Pere, Jose Vicente Calza, i demostren les ganes de confundir que ha tingut la "Cotobloc". No hi ha hagut cap polèmica entre el rector i els festers, sols que coincidia la processó amb la missa de la platja i calia buscar altre rector per a fer la missa.
Des del tripartit es va llançar el bulo de que hi havia un enfrontament entre el rector i els festers. Algun diari, innocentment va caure en la trampa del tripartit i va fer noticia de un tema que no tenia cap problema com s'ha vist. El rector estarà en els actes, com sempre s'ha fet.
Volem estirar-li les orelles al tripartit per llançar eixe bulo i es que li la tenen guardada al rector perque els va tirar en cara que amb l'actuació de Xavi Castillo, promoguda pel tripartit, s'havia faltat al respecte a molta gent. Quina malixia té el tripartit! Més rodillo del tripartit! però la gent ja va coneixent-los i sap que tenen mala baba i vorem d'ací 3 anys qui els vota!
En definitiva, no hi ha cap problema i la processó serà normal, ara tal vegada, algun polític hauria d'anar amb el cap agaxat fer penitència...

9 comentarios:

  1. La cotorra no publica que el rector va presidir la processó del crist? Una vegada més publiquen una polèmica i es demostra que era incerta. El tripartit manipula, vol fer mal i no respecta a ningú que no estiga sotmés a les seues ordres.
    No hi havia cap problema, sols que es vol fer mal a l'església perque se li va tirar en cara a l'alcalde en les festes passades que amb els diners de tots havia consentit un espectacle que faltava al respecte a bona part dels veïns

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els del Bloc no li perdonaran mai al rector les veritats que va dir en relació a l´actuació de Xavi Castillo, es per eixe motiu per el que aprofiten qualsevol motiu per tractar de desprestigiar-lo. Pero la veritat sols te un camí i posa a poc a poc a cadascú al seu lloc.

      Eliminar
  2. Jo votaré al Bloc d'aci a 3 anys, com molts més vallers dels qui el votaren a les últimes eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. no hi ha més cego que qui no vol vore! I per que li votaràs al Bloc i no al PSOE o a EU? No sou el mateix govern?

      Eliminar
    2. Pues jo vaig votar Bloc a les locals i votaré Bloc a les autonòmiques i nacionals, però al poble no sé si els tornaré a votar o no. Depén de si es presenta Jordi Juan o no. De totes maneres, al Bloc està vejent-se que no hi ha massa on triar, o no saben o es creuen que saben massa. També als demés del tripartit.

      Eliminar
    3. Jo tambe li tornaré a votar al Bloc. I com jo molta gent que abans li votava a pepe

      Eliminar
    4. Et recorde que el PP va ser el partit més votat doblant al Bloc i triplicant al Psoe. La gent no vol tripartit, i menys si governen de pena, així que a les pròximes eleccions em dona igual a qui hages votat tu, jo votaré per altre que no siga del tripartit, ja vorem a qui.

      Eliminar
  3. El PP les passades eleccions va traure majories a molts pobles, però a Tavernes, com que la GESTIO ha estat nefasta, la població va votar un canvi CLARAMENT, i tenim el que tenim ara. Hem pogut vore que el BLOC, i concretament Jordi Juan, està fent una molt bona gestió, per tant, espere que continue així i es torne a presentar.

    ResponderEliminar
  4. Clar que es presentarà el señor Juan, ara s'ha demanat jornada completa a l'ajuntament, i no serà per que li han baixat les hores a la universitat i ara convé més estar a Tavernes?Estan retallant a la universitat i que curiositat que ara, un any després de ser alcalde, decidix dedicar-se a l'ajuntament. és casualitat?.
    Un fill ha de fer cas a son pare, i si hi ha que presentar-se, hi ha que presentar-se

    ResponderEliminar