lunes, 16 de julio de 2012

LA GUERRA DELS PUBS, DISCOTEQUES I EL TRIPARTIT

Mare meua quin cacau es porten els pubs, els xiringuitos, el tripartit i les discoteques a Tavernes. No s'aclarixen ni en salfumant, i tot perque no hi ha manera de quedar amb l'hora de tancar.
Cadascú mira pel seu negoci i el tripartit és incapaç de trobar una via que agrade a tots. Mentre alguns veïns es queixen, uns amb raó i altres per vici, dels sorolls.
Hem sabut que algú del món de la nit va acusar a l'alcalde de mentirós, als responsables de la policia de no fer la seua faena i que en una reunió que tingueren es va montar un guirigall de collons de mico.
Uns locals van denunciant a altres i el bollit és espectacular.
Ara queda per vore quin criteri aplica el tripartit, si aposta per l'oci i la joventut, si fa cumplir estrictament l'horari que marca la llei i qui puga que reme, o si buscara un acord entre tots els locals.
Males llengües conten que podrien donar-se "represalies" contra algú dels locals de la nit que va dir el que pensava en contra del govern...vorem que passa estes setmanes.
Una altra polémica pel tripartit, locals descontents, veïns descontents, joves descontents però els del tripartit si que estan ben contents!
El tripartit és especialista en traure polémiques: bous, jefes de policia, canyes del riu, sindicat de regs, clubs esportius sense ajudes, encarregat del fem, amics i familiars de gent vinculada al govern del tripartit treballant a dit, gabinets de premsa, festiverns que no paguen res a l'ajuntament mentre es vol fer pagar a la ONCE per ocupar el carrer, desatenció dels veïns...

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes17 de julio de 2012, 2:05

    Si esta es tota la oposició que sap fer el PP, del que sou portaveu oficiós, apaga i vàmonos : No cregueu que hi han coses més importants que tractar que aquestes tonteríes ? O davant la que està caiguent amb les mesures del vostre estiamt jefe, millor disimular i fer cortines de fum ?

    Menys mal que en les properes eleccions locals alguns presentarem una alternativa independent , que com a tal no tindrà empaxo de criticar i alabar, com jo estic fent ara, el que corresponga i a qui corresponga, si no es que governem...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe Enrique que no t'has enterat que el home desaparegut, va aparèixer la setmana passada i va dir, entre altres coses, que vol baixar un 30% els regidors dels ajuntaments, aixina, que els autors d'aquest bloc encara estan riuen se de les teus lletres, que per a tindré un regidor, an la actual llei, necessitaràs mes de 1.000 vots, així que ves espavilant, que el camí es larg.

      Eliminar
  2. Xe, este Enriquito te poca fantasia.....

    ResponderEliminar
  3. Les fantasíes moltes vegades es convertixen en realitats, sobre tot quant molts s'empenyen en que així siga, i nosaltres a cadas vegada em som més, tin-ho en conte...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mi pequeño saltamontes, he estado unos dias fuera y había perdido el contacto con tus escritos, pero a poco que leo tus últimos comentarios veo que no mejoras, que no aprendes de mis consejos y de los de mi asesor de imagen. No aprenderás nunca. ¿volvemos a cambiar de siglas?, ¿hasta cuando?. Con tantos cambios ¿crees que vas a encontrar gente sensata que quiera ir en una lista de la que forme parte una persona que cambia tantas veces? Si la encuentras seguro que no va a ser con el suficiente sentido común. Voy a parar ya pues mi asesor me dice que no te diga mas cosas que no vas a aprender nunca.

      Eliminar