jueves, 5 de julio de 2012

QUE FEM AMB LES OLORS DE LA PLATJA?

Els veïns de la Platja de la Goleta porten dies queixant-se de la forta pudor que estan patint que fa que en alguns moments no es puga ni respirar.
Les queixes han arribat al govern, qui enlloc de vore d'on venen, un dels màxims representants polítics del tripartit s'ha limitat a tirar-li la culpa al circ que estos dies està a la platja. Quina animalada! Dos estruços no fan eixa olor!.
La forta olor no ve del circ, i no fa falta ser un expert per a saber-ho. Cal investigar d'on ve eixa olor, que sembla més un galliner o cotorrer que altra cosa.
L'olor afecta a bona part de la Goleta. Quan el Tripartit vullga averiguar d'on ve l'olor pot després posar-se a treballar per a vore d'on ve també la mala olor que a voltes fa a l'Avinguda. Els comerciants es queixen que de tant en tant pega una brafà a clavegueram que és massa.
L'estiu passat ja tinguerem les olors del soll que es va traure de la sequia Mare i que es va deixar secar (o podrir) en la Torreta provocant fortes olors. I ara tenim molta pesta a la Goleta i l'Avinguda mentre el govern tira balons fora enlloc de vore d'on venen.

3 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes7 de julio de 2012, 4:45

    Puc donar fe, no es pot viure quant bufa aire : No sabem d'on ve, però quariosametn sempre es a partir de les 7/8 de la vesprada i durant una horeta, llavors te una font certa i concret, hi ha que buscarla, o no ?

    Sols ens falta eixe aroma per acabar d'espantar el poc turisme que tenim !!!

    SOLUCIONS JA !!!

    ResponderEliminar
  2. La culpa i la solució està en mans del PP. Les olors vénen del costat del PP.

    ResponderEliminar
  3. Les olors vénen d'un camp de Cullera, al costat del canal de defensa, que han arrancat i han tirat gallinasa per a abonar-lo.

    ResponderEliminar