miércoles, 4 de julio de 2012

UNA MÉS DEL TRIPARTIT AMB LES FALLES I D'ESTA NO S'HAN FET CAP FOTO

La manera de governar del Tripartit, amb rialles de cara a la galeria però plenament autoritària, fa que de tant en tant ens apareguen algunes de les canyaes que pega el govern del senyor Juan.
Una més la trobem de cara a les falles. Per molt que es posen el trage de faller, per molt que vullguen quedar bé a la cara de tots, la realitat és una altra.
Mentre en falles els nostres governants es posen el vestit de faller, durant l'any les falles han patit la mà dura del Tripartit. Si ja retallaren 4.000 euros a la Junta Fallera, ara s'ha viscut un trist capítol amb la Falla la Dula.
Segons ens ha dit un pardalet (que no un cotorret) en la Dula es va deixar part d'un escenari, amb la mala fortuna que els van furtar eixe escenari. Sabem que la falla tenia a gent cuidant el monument, però així i tot els furtaren l'escenari que estava més apartat.
L'ajuntament reclamava a la falla que pagara uns 6.000 euros per poder reposar l'element furtat.
La sorpresa va vindre quan la pròpia falla va demanar pressupost a una empresa per a que els fera pressupost i comprovaren que l'escenari (nou) valia poc més de mil euros!
Així que la falla va demanar que, en lloc de pagar els 6.000 euros reclamats, es poguera reposar l'escenari.
Anem a vore, ja potser discutible que se li vullga cobrar a una falla un element que han furtat. Basicament perque no hi ha voluntat, ha sigut un fet sense voler i sense que hi haguera deixadesa de ningú. Ha passat, perque ha passat.
Si eixa reclamació ja pot ser discutible, el que no té sentit és que es demanen 6.000 euros per una cosa que val cinc vegades menys. On havia preguntat el preu de l'escenari l'ajuntament? Volien guanyar diners a costa de la falla?
Segur que este fet tindrà cabuda en les pròximes falles!

9 comentarios:

  1. Jo no em crec que només valga 1000 euros un escenari fet a mida i fet a mida perque a mi m'han dit que ha d'encaixar amb els altres que té l'ajuntament o la resta de pobles de la Valldigna quan es vol fer un escenari supergran. Massa baratet el volen comprar.
    Segur que nohan pensat en fustes grosses, tractades contra l'aigua i contra els agents exterior. I barres d'acer inoxidable i de qualitat perquè no es trenque en dos dies.

    1000 euros només? Acabe de demanar pressupost d'un simple ventanal exterior i ja val això.

    Perquè eixe pardalet no et dona una copia del pressupost i el publiques? A vore si es possible i sabem quin tipus d'escenari.

    I no hi havia assegurança de la falla?

    I jo m'imagine que eixos 6.000 euros deuen ser el valor de reposició o el valor que hi haja establit en els balançons dels bens muncipals i no crec que el pose cap govern sino els técnics. No crec que vulguen fer negoci com digueu.

    ResponderEliminar
  2. Yo tamé vull que en deixen tot l'equipo de musica de la Casa de la Cultura i faré una festa en el meu carrer i no el vigilaré i si mel furten com qua no volia i no tenia voluntat que mel furten, no tinc que pagar res al ayuntament.
    I damunt tu t'atrevixes a dir que no hi havia deixadesa quan dius que vigilaven la falla i que'l escenaria estava mes llunt.

    ResponderEliminar
  3. A mi 6000 euros per un escenari em pareixen molts. Si digueres el que posen a la plaça per festes... jo crec que ni aixo. A mes, que s´hauria de pagar el escenari que s´ha furtat (vell i desgastat) o lo que costa un de nou???

    ResponderEliminar
  4. Cobrar-li a la falla per un robatori involuntari és de poca vergonya. On estava la policia? Tripartit=desvergonyit!

    ResponderEliminar
  5. Seria millor que llevareu el post que esteu fent el ridicul i mes quant tots els fallers estem sabent la veritat.

    ResponderEliminar
  6. Els fets foren els que foren, ara el que es vol fer es maquillar-los, però la falla es va endur un bon susto primer.
    De totes formes, no em sembla be que se li cobre a la falla per un robatori que va patir, ja siguen 6.000, 5.000 o 1 euro.
    Per això l'ajuntament ha de tindre una assegurança de responsabilitat civil amb determinades cobertures, o és què també s'haurà retallat per ahí?

    ResponderEliminar
  7. L'escenari el tenia cedit en eixe moment la falla, era responsabilitat seua, no de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  8. Que poc sabeu de la veritat!no van furtar l'eacenari sencer!sols eren les pates!i tot aixo que digueu es mentira. No se perque voleu clavar lio,si la falla ja ho te clar,deixeu-ho estar!

    ResponderEliminar