jueves, 5 de julio de 2012

QÜESTIÓ DE PREFERÈNCIES?

Ahir els treballadors de la brigada municipal estaven asfaltant el parking que s'ha fet darrere els xiringuitos de la platja.
La mesura ha provocat reaccions entre els defensors i els crítics d'eixa mesura.
Els defensors afirmen que el trànsit en la zona provocava molta pols que molestava els veïns que viuen per allí.
El crítics comenten que no s'entén que s'utilitzen mitjans municipals asfaltant un parking mentre hi ha carrers que estan fets pols i amb molts clots. Pensen que hi ha altres preferències més prioritaries i necessitats més urgents que fer eixa faena.
Ací plantegem esta polèmica, però volem fer dos apreciacions:
-Eixe parking està ben fet? Està clar que com més parkings millor, però no era el lloc més adecuat. L'ajuntament, per voler-li posar un parking als xiringuitos, enlloc de posar una passarela més gran i cómoda en la mar, s'ha donat a fer un parking en una zona on el seu accés és dificultós. No caben dos cotxes pel camí d'accés i en posar el parking ahí s'ha aumentat el trànsit en la zona molestant realment als veïns que passen l'estiu en eixa zona.
-Perque asfaltar eixe parking i no la resta? en Marjaletes el veïnat patix molt la pols que fan els camions que entren en eixe parking. Perque no s'asfalten la resta de parking i sols eixe que majorment l'utilitzen els clients de negocis privats?

9 comentarios:

  1. Tots els parkings del poble i de la platja per asfaltar desde fa molts anys, molts anys tragant pols i embrutant el cotxes i ara venen uns de fora, monten un xiringuito i els del tripartito li asfalten el parking amb els diners del poble.
    Qui haja donat l'orde de fer esta cacicada hauria de dimitir ja.
    Com sempre diners hi han per al que volen i per als de fora pero per als del poble ni un euro i a pujarnos els impostos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tots els parkings del poble i de la platja per asfaltar desde fa molts anys, molts anys tragant pols i embrutant el cotxes i ara venen uns (de fora?) i arruinen el poble amb la construcció d'un parking subterrani abocat al fracàs i de una piscina que ni l'han inagurada per la fallida de la empresa (amigatxos del PP) adjudicada per a tal proposit... Qui haja donat l'orde de fer esta cacicada hauria de dimitir ja.
      Com sempre diners hi han per al que volen i per als de fora pero per als del poble ni un euro i a pujarnos els impostos

      Eliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes7 de julio de 2012, 4:43

    Ja posats, que asfalten el solar que es utilitza com a parking sobre tot els dissabtes, apegat a l'inacabada escoleta i, de pas, la resta de la Sardina, que falta ens fa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De l'empastrà de la Sardina en saps tu prou.

      Eliminar
    2. Ell i el PP amb la modificació del Pla Parcial i permetent les torres d'URBAS

      Eliminar
    3. Enrique Estruch i Ferrando12 de julio de 2012, 4:16

      Doncs sí, perquè entre altres coses tinc dos propietats allí, si insinúes algo més diu-ho clar i no t'amagues en l'anonimat covard de sempre.

      Eliminar
    4. Per això ho dic, per això... Quina barra que tens!

      Eliminar
  3. a banda de que potència els botellons en eixe parquin. no crec que tampoc convinga molt als xiringuitos

    ResponderEliminar
  4. El sòl del parquing és municipal?

    ResponderEliminar