domingo, 8 de julio de 2012

MÉS EFECTES SOBRE L'ESPORT PER LA GESTIÓ DEL TRIPARTIT

Una vegada més podem trobar com les retallades del govern del senyor Juan afecten a l'esport i directament a la butxaca de la gent.
Ara li ha tocat el torn al basquet. L'ajuntament li retallava la subvenció a este club i ara el xiquets i xiquetes hauran de pagar 300 euros a l'any si volen jugar a este esport (la quota més alta mai pagada al basquet de Tavernes segons ens contava un aficionat).
No falla, si l'ajuntament lleva diners, no hi ha patrocinadors, la paguen els xiquets.
Però tot no acaba ahí. L'ajuntament s'omplia de fotos anunciant un campus a Tavernes i que sols aportava 2.000 euros.
Clar la gent s'ha calfat amb la pujada de quotes i ho ha contat tot. Ara resulta que l'ajuntament sí que te diners per a este campus privat però no per a mantindre l'ajuda al club.
El campus ha servit perque 86 xiquets (pocs de la Valldigna) vingueren unes horetes de vesprada a Tavernes, però es quedaven fora i el campus s'organitzava a mitges fora de Tavernes.
Estem a favor de que es facen campus i tot el que faça falta sempre que es puga. És il·lògic donar 2.000 euros a un campus privat i llevar-li diners a un club. és il·lògic dir que no hi ha diners pels clubs però si per altres coses que interessen. A pagar-la els xiquets i els seus pares.
La retallada de l'ajuntament ofega els clubs. Mentre els diners es gasten en el que es vol: Festivern, gabinet de premsa, cavalcada de reis, columpios en placetes...
Cal ajudar els clubs i no ofegar-los. Menys premsa i més esport!
Per cert, hi ha que vore com s'han posat els cotorrets per que publicarem que la carrera de la platja enguany pot costar 10 euros! No em dit cap mentira i a nosaltres i tots amb sentit comú els pareix car haver de pagar 10 euros quan a altres llocs en paguen 2 o 3. Segur que sino s'hagueren fet les restallades s'haguera pogut evitar eixe preu tan car

5 comentarios:

  1. Son els costos de les fotos de Jordi: la foto de l'alcalde amb els del Ros Casares li costa al poble 2.000€ que se li lleven a la subvenció que rep el club de basquet Tavernes i que tenen que pagar entre tots els seus socis. Al fi i al cap els directius del basquet també van eixir en la foto i esta es la conseqüència.

    Als 2.000€ de la foto hi ha que sumar el jornal del cap de premsa i protocol que va fer la foto.

    ResponderEliminar
  2. El disapte passat el senyor alcalde, que ens representa a tots estaba mes que content i en un gotet en la ma, q no semblaba precissament aigua. Quina image!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola, encara no s'heu enterat que Karina ha estat expulsada d'EU i per tant ja no ens governa un Tripartit?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karina ha recurrit la seua expulsio i, per tant, continua en EU

      Eliminar
  4. Què esperaveu? quan governen els socialistes i els nacionalistes tenim empastrà segura, i sino mira ZP com ens ha deixat Espanya!A vore ara qui ho arregla?L'empastrà és molt gran

    ResponderEliminar