viernes, 20 de julio de 2012

AGRAIMENT DEL PP PER L'AJUDA DE TOTS EN L'INCENDI

EL PP HA ENVIAT ESTA NOTÍCIA:

El Partit Popular de Tavernes vol expressar el seu reconeixement a tots aquells veïns que no dubtaren en oferir la seua col·laboració per aconseguir apagar l’incendi que la nit del dijous es va originar en la muntanya de Les Creus.
Manolo Vidal, portaveu del PP ha volgut destacar l’ajuda del veïnat “la gent va respondre a la petició d’ajuda feta per la primera dotació de bombers que va acudir a l’incendi en la zona del Cantalot. De una forma immediata els veïns van agafar les mànegues i les van escampar fins arribar al foc. Aixó fa ver possible un control ràpit per part dels bombers del foc”.
A més cal destacar el suport de les persones que pujaven a Les Creus per a participar en les tasques d’extinció, en tots ells estaven els ànims de combatre el foc i ajudar en el que fera falta.
El Partit Popular vol destacar també la col·laboració dels membres de la Guàrdia Civil i la Policia Local, així com tots el mitjans del Consorci de Bombers que van acudir a Tavernes, incloses les brigades de Diputació que durant el divendres van estar pendents per evitar que rebrotara el foc.
El Grup Popular seguix demanant la col·laboració de tots per evitar els incendis en els nostres paratges.

3 comentarios:

  1. S'olvideu dels voluntaris de Protecció Civil, van fer una gran feina els xics.

    ResponderEliminar
  2. El PP (Partido Popular) deuria demanar explicacions al govern autonomic, que es del mateix partit politic, tant per les retallades en prevencio i extincio d'incendis, de igual manera que ho deuria fer per la modificacio de la llei forestal, que recordem elimina la prohibicio de construir en sol cremat... Aixo deuria fer i no llepar culs i intentar fer propaganda electoral utilitzant una desgracia... Que ens expliquen pq la generalitat ha sol·licitat ser rescatada...

    ResponderEliminar
  3. +1 al Anónimo20 de julio de 2012 11:58

    ResponderEliminar