martes, 31 de julio de 2012

ACABA LA FIRA DE PRODUCTES VALENCIANS

La Fira de Productes Valencians es tancava diumenge després de quatre dies oberta a l'Avinguda de la Marina.
Com cada any segur que l'ajuntament assegura que ha sigut un èxit, però enguany ens han comentat un parell de coses que serien importants destacar:
-S'ha evidenciat un descens de la gent que visitava la fira, possiblement motivat per la crisi.
-La varietat de productes ha sigut un poc menor que altres anys. Hi havien casetes, però varietat no massa.
-La Fira era una manera de tindre "gantxo" polític. Es convidava a autoritats i sempre es donava a conéixer la situació de Tavernes i pocs mesos després sempre hi havia alguna ajuda. Recordem que va ser el cas d'ajudes als regants de goteo i moltes més. Enguany ens hem trobat unes fotos on qui inaugurava la fira era l'alcalde de Taverns i en solitari. Ninguna personalitat de fóra del poble li feia costat, així que és poc probable que la fira haja tingut eixe gantxo de donar a conéixer els problemes que hi ha. Eixe gantxo li venia molt bé al camp de Tavernes per a rebre ajudes.
-Enguany ha estat Cáritas en esta mostra i ha fet la fira del llibre per a recaptar diners. Celebrem esta iniciativa i lamentem que un any més no haja estat en la fira Adisva. Recordem que l'any passat no es va deixar, per part de l'ajuntament, que estiguera Adisva a la fira i com a compensació se li va donar la recaptació de les paelles de festes. Adisva feia un rastro i venia productes com coques i demés per a recollir diners pel taller ocupacional. Enguany Cáritas sí que ha estat i ens alegrem, però que passa amb Adisva?
-Esperem que cada any la fira vaja a més i ens agrada també que haja estat l'associació de comerciants.

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes31 de julio de 2012, 3:22

    Afegir que , en la foto no cregueu que falta algú/na ? A vore si eu adivineu ...

    ResponderEliminar
  2. No faria el Ventilador un espai per a Adisva en aquest el seu blog?

    ResponderEliminar
  3. Un fracas,no tenien clar ni com dirigir el trafiq en la redona y damunt san unflat a posar denuncies,com tenia que comprar la gent,tot era pa pagar denuncies,si podeu saver les denuncies que san posat,digueo per favor.
    Damunt denuncies mal posades ya que en senal movils no es pot denunciar.

    ResponderEliminar
  4. Enrique eres patètic.
    Que no té dret la nostra regidora a anar de viatge i tindre vacances?
    Fas el ridicul més espantos per l'afany de protagonisme que tens.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui ha parlat d'una regidora ? fixat bé altra vegada en la foto i seguim parlant, sabudet però com sempre anónim covard, estava parlant del que denuncieu, que no hi havía cap alt càrrec forani com altres anys : Ara qui ha ficat la pota ?

      I es que en tal d'atacar-me vos cal tot, pero segiu, favor em feu ,no eu ductes : diuen que mentres parlen d'ú es perquè cabalga.

      Eliminar