domingo, 15 de julio de 2012

EN MANS DE QUI ESTEM?

Estem segurs els veïns? ens sentim segurs? Portem unes setmanes de l'estiu i ens comentaven que hi ha policies interins nous. Basicament es poden diferenciar perque no porten pistola i majorment és gent que no ens "sona" com a policia del poble.
Hem vist parelles de policies interins junts...patrullant per l'avinguda, patrullant pel poble i anaven dos interins junts. Encara que no dubtem de la professionalitat de la gent, pensem que és poc adequat posar a dos interins junts perque sempre tindrà més experiència un policia amb plaça que coneix el lloc, els noms, té experiència i va més equipat per si de cas passara una actuació d'urgència.
Qui ha sigut el "celebrito" que posa de seguit dos interins junts? Eixe és el responsable de la nostra seguretat? Doncs sí que li importa poc. Si haguera una actuació urgent i perillosa els pobles interins poc més podrien fer que qualsevol veí que passa pel carrer.
Damunt trobem una planificació que deixa molt que desitjar. Fa dies que els semàfors de la carretera i el carrer Vergeret no funcionen. Ha sigut dijous, divendres, cap de setmana amb entrada de turistes i no han sigut per a posar un policia en les hores claus que regulara el transit. La gent passava pegant bots entre els cotxes. Recordem que ahi mateix fa uns dies es produïa un atropellament.
El que si que hem vist es al cotxe d'incognit de la policia, el famós "Laguna Blanc", anar a munt i avall. Per que eixes ganes d'anar d'incognit? No és millor que la gent vega el cotxe policial i el diferèncie per si fera falta demanar alguna cosa?
Esta clar que fa falta que entren interins per a donar servici a la mar i al poble, però no és excusa per a posar parelles d'interins junts quan hi ha policies veterans que poden mesclar-se amb els interins i fer parelles de veterans i interins. No seria millor?
Estaríem tot més segurs perque el servici es faria com cal.

9 comentarios:

  1. Tenim el que tenim: a un enxufat del BLOC en un lloc de molta responsablitat pel que cobra un dineral i per al que no està capacitat.

    ResponderEliminar
  2. Perdoneu pero jo soc interí i faig la faena igual o millor que un "veterà" com digueu vosatros.

    Com sempre carregueu contra els funcionaris i desprestigieu la nostra faena, lamentable la vostra actitut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que faràs la teua faena ben feta, però no és normal juntar a dos interins i deixar junts a dos veterans, és més normal barrejar els interins amb els de "placa i pistola". Jo entenc que açò és un toc d'atenció als encarregats de coordinar la policia, no a la faena que feu els interins o funcionaris. Que tingues bon servici!

      Eliminar
  3. Ahir anaven altra vegada dos interins junt i dos veterans junts de parella. La veritat es que no m'havia adonat de no ser pel Ventilador d'este fet. Ahir em vaig fixar i es cert que anaven dos interins junts.

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes17 de julio de 2012, 2:06

    I sigue, i sigue, i sigue ... millor per a nosaltres .

    ResponderEliminar
  5. He vist estos dies a uns policies amb l'uniforme obscur que darrere posa: TAVERNES. Tavernes ???
    Es que no eren bones les de antes en les que posava: TAVERNES DE LA VALLDIGNA.
    Necesitat de canviar l'uniformitat? Necesitat de canviar tot el que hi ha d'abans? Sobra de diners?

    ResponderEliminar
  6. La cotorrera axplica per que no poden anar junt els novatos i el que porten pistola. I si lo que diu es veritat s'hau lluit anb la vostra noticia a no ser que volgueu intoxicar el personal. Ara fa falta saber qui te rao i li he preguntat a un policia que conec i no vos la dona a vosatros. Qué fem ahi?

    ResponderEliminar
  7. Ea así y no se pueden mezclar agentes de servicio destinados a seguridad (con pistola) con los dedicados a trafico o tareas administrativas.
    Eso es el a,e, i, o, u de nuestras normas y se aplica en todos los pueblos. Bueno, menos aquí en Tavernes, donde antes con el anterior jefe no se aplicaba y se mezclaban los agentes.
    Quizás por eso luego surgen peticiones o demandas como la vuestra, como la que poneis en vuestro artículo, que no se pueden hacer, aunque antes si se hacia.
    Para evitar malos entendidos y cabreos en los profesionales por informaciones no exactas del todo y politizadas cuando son temas de trabajo, veo interesante que antes preguntéis. Gracias.

    ResponderEliminar
  8. ¿Y quién lo prohibe? Nuestra ignorancia es muy grande, así que cuantos más detalles nos des más aprenderemos. ¿Y con el jefe anterior del anterior jefe tampoco se hacía? ¿eso no se hace en ningún pueblo más?

    ResponderEliminar