jueves, 12 de julio de 2012

EL TRIPARTIT LLEVANT PARTIDES DE LA NOVA DEPURADORA I MENTRE ABOCANT AIGUA BRUTA A LA SEQUIA MARE

EL PARTIT POPULAR EN UNA NOTA HA DENUNCIAT ABOCAMENTS A LA SÉQUIA MARE DE LA DEPURADORA DEL CAMÍ MARENYS:

El Partit Popular de Tavernes demana al govern del senyor Juan que done explicacions públiques dels abocaments d’aigües brutes que s’han realitzat des de la depuradora del Camí Marenys a la Séquia Mare.
Durant el passat cap de semana, poguerem comprobar com la depuradora d’esta zona abocava a la Séquia Mare aigües que no estaven tractades, generant una gran brutícia en esta séquia i provocant fortes olors que es podien sentir des de la platja.
Des del Grup Popular es demana al tripartit que s’estiga més atent a estes situacions que generen una important contaminació, i més encara a un dels principals Canals de reg de la zona de la Marina.
L’abocament va provocar la formació d’un tel marró amb grans bambolles que enterbolia l’aigua de la séquia.
El Partit Popular demana que el govern del senyor Juan done explicacions dels fets i a la vegada li recorda la importància de treballar per fer possible la nova depuradora “estos fets demostren la importància que té per a la nostra ciutat la construcció d’una nova planta depuradora. A més d’evitar abocaments, es garantitzaria el creixement de la platja i la ciutat i es donaría un millor servici. Mentre el tripartit ha reduït la partida per a fer la nova depuradora, ens trobem amb fets com estos que provoquen un greu dany a l’ecosistema i fortes molèsties”.
El PP de Tavernes ha demanat directament el president de la Generalitat l’execució d’esta nova depuradora. Ara falta que el tripartit també s’implique perquè la depuradora siga una realitat el més aviat possible “per això hem demanat insistentment al senyor Juan que accelere els terminis d’execució i no lleve més partides, com fins ara ha fet, del pressupost per executar la depuradora”

5 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, GIVAL-Tavernes13 de julio de 2012, 9:55

    Però, que ha sigut algun regidor del tripartit el que ha amollat l'aigua bruta, ell directament o que ? Es que feu uns titolars que pa qué...

    ResponderEliminar
  2. Quina quadrilla!
    Segur que ara diuen que la culpa és del PP i que no és responsabilitat del tripartito que es tire merda a la Sequia Mare. Com vol solucionar-ho si no volen comprar els terrenys d'una nova depuradora.
    Només pensen en ells, en enxufar als seus i a posar-se bons sous; sobretot l'alcalde que s'ha posat un supersou de 51.000 €/any (sols 2.000 € menys que l'alcalde de Gandia)

    ResponderEliminar
  3. Este mati a les 8 el olor era insoportable.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aguanta l'olor que als dels tripartit els te igual.

      Eliminar
  4. Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes17 de julio de 2012, 2:17

    No serà culpa de la empresa que gestiona la depuradora, que casualment depén de la Diputació, que també casualment està governada pel PP ?

    ResponderEliminar