martes, 10 de julio de 2012

EL TRIPARTIT AFIRMA QUE HA TROBAT D'ON VENEN LES OLORS DE LA GOLETA...PERÒ NO POSA LES SOLUCIONS

Mitjançant el "blog oficial del Tripartit" s'ha volgut donar una explicació d'on venen les olors que des de fa dies estan patint els residents de la Goleta.
Per a explicar l'orige de la peste han carregat contra el Ventilador (no representem a ningú i si que és cert que ens agrada dir allò que intenta amagar el tripartit)...que si diem mentides, que si escampavem merda
ÉS MENTIDA QUE FA MALA OLOR DES DE FA SETMANES?
El que si que és trist es que l'alcalde s'aventurara a culpar al circ que hi havia en la Goleta de les males olors abans de saber d'on venien. Ara que fem? demana disculpes al circ? reconeix l'error? o calla?
Han estat dies i dies sense saber d'on venien les olors, o be dies i dies sense preocupar-se de buscar d'on venien. Ara ens han contat que provenen d'una terra abonada al terme de Cullera, prop de Tavernes. Però s'han limitat a dir que ho han comunicat a Cullera perque faça gestions per evitar eixes molèsties...i prou? No caldrà ser més insistent?
Si que ha tardat dies el tripartit de trobar d'on venia l'olor! I ara anem més enllà...una terra fa tanta olor que es pot sentir desde l'Avinguda de la Marina?
Una vegada més es vol manipular. Han fet falta setmanes i setmanes perque el tripartit trobara la terra abonada, les solucions arriben tard i que no ens enganyen, l'olor que fa a l'Avinguda és de clavegueram! O es que hi ha un cric baix de terra que provoca l'olor?

2 comentarios:

  1. I que voleu que facen, que posen ambientadors en la ratlla o que ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tan sols volem una solució. Si esta no es facil o no es posible al menys volem que no aparega ningún gracios sense gracia que diga coses sense sentit tan sols per apareixer en el blog i no perdre el estar d´actualitat. Encara que eixa actualitat que protagonitza siga per a fer el ridicul mes espantós.

      Eliminar