miércoles, 1 de agosto de 2012

LES COSES CLARES I LES COTORRES ESPESSES!

Anem a deixar les coses clares! Blocs cotorrins comenten que s'ha posat en marxa la contractació de gent per a fer tasques de manteniment a Tavernes i posen a l'ajuntament com a exponent d'eixa campanya de contractació.
Res més lluny de la realitat. L'ajuntament sols fa les tramitacions, la "pasta" la posa el Servei Públic d'ocupació ESTATAL, és dir, de l'estat. Repetim, de l'estat!
I comenten que es contractaran a 130 persones del sector agrari durant un mes i que s'ha tardat perque el Servei d'ocupació havia tardat en garantir els diners per a les contractacions.
L'ajuntament avança estos costos i després el Servei d'Ocupació li'ls torna. I nosaltres ens preguntem, si no s'hagueren confirmat els diners no s'haguera contractat a la gent?
Ens alegra vore com es contracta a gent amb els fons estatals, però ens agradaria que hi hagueren politiques municipals per a crear treball. Recordem que en el pressupost d'enguany l'ajuntament no té ni un euro destina a crear faena, totes les politiques d'ocupació vindran de l'estat o de la Generalitat, de l'ajuntament res de res.
Considerem que el tripartit hauria d'implicar-se més en la creació de treball al poble.
Enhorabona als 130 veïns que durant un mes tindran faena per esta iniciativa que ve de l'estat!

9 comentarios:

  1. amb paraules del propi jordi juan l'ajuntament no te compentencies per a crear treball (i això ho a dit en la televisió de gandia)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A lo millor l'Ajuntament no pot pagar sous a gent en l'atur, però hi ha moltes més maneres de crear treball, facilitant les coses a les empreses i emprenedors.
      No sempre tot és qüestió de diners.
      Este hivern li vaig proposar al sr. alcalde separar el contracte de l'escola d'estiu municipal de juliol en dos seus: Alfandech i Cine Olimpo. Es donaria opció del servei a gent amb dificultat per traslladar-se a diari a Tavernes, més demanda i més llocs de treball en quant a monitors. Avantatges per a tots.
      No va ser una proposta lucrativa (encara no s'havia anunciat la contractació ni per tant qui se'l quedaria), sino per benefici al poble.
      A més a més, este any el servei de l'escola ha estat autofinançable, no li ha costat cap euro a l'Ajuntament.
      Sobre la proposta, em va contestar que era molt bona idea.
      S'han quedat amb la bona idea i no es va saber res més.

      Eliminar
  2. A vore si tenim les coses clares:

    Qui contrata és l'Ajutnament i ahir tot el mon va a anar a fer un contracte amb l'ajuntament al braç treballador.
    Queda clar que el patro que contrata es l'Ajuntament traga d'on traga els diners, això es com quan jo faig un prestamo per a obrar la casa i contrate un obrer: contrate jo, i els diners els trac d'on els trac.
    Damunt es que en els blocs cotorrins ho deixen ben clar: l'ajuntament posa ara els diners que després li'ls tornarà eixe Servei (o Servici??) Públic d'Ocupacio Estatal. I això ho diu un parell de voltes. O siga que no veig que diguen cap mentira ni cosa per l'estil.
    I estic conforme en que s'imnpliquen en donar traball a gent del poble, pero si de dalt no arriben inversions poca cosa farem amb les butxaques foradaes i damunt els de dalt aprentant els cinturons i no enviant fondos. No creus?

    ResponderEliminar
  3. Els del tripartit volen apropiar-se el que no han fet, és una ajuda estatal, i poc més fa l'ajuntament que pagar ara i cobrar després

    ResponderEliminar
  4. Anonimo de les 8:04.tu mateixa no t'aclarixes.segons els del tripartit ells san baixat el sueldo,han putjat les contrbuvions etc...si les butjaques estan foradades vol dir segons vosaltres que estan rob.... y si vosaltres no rob... seria que esta cosit el fondo,pero pareix que no es aixina,ara estan mes foradades y menos faena per al poble.
    Les inaguracions que ha fet el tripartit es de lo que havia fet el pp.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivamente el tripartito ha heredado lo que habia hecho el PP: las obras (molino, guarderia, avenida playa..) y las deudas (20 millones bancos, 4 millones impagados, 2'5 millones parking, x millones de la piscina...).
      Hay que ser veraces y decirlo todo.

      Eliminar
  5. Enrique Estruch. Units x Tavernes3 de agosto de 2012, 3:14

    Que be seu paseu tirant-se "merda", amb perdò, entre abods blogs , en la de coses importants que hi han en el poble que tractar !!!
    Però bé, mentres tant, altres anem fent, em tots els sentits , polítics i editorials.

    ResponderEliminar
  6. Tan veraz que eres mira las fechas dr los prestamos,que partido los hizo y quien a hecho mas por el pueblo.el bloq de lo prometido nada de nada y no hablemos de los enchufaos

    ResponderEliminar
  7. I l'estacio de tren a Borderia?

    Ja esta en projecte Sr. Juan?

    ResponderEliminar