sábado, 1 de junio de 2013

UN GOVERN TRANSPARENT SERIA POSSIBLE? I EL BIM DE MAIG?

Hem sentit a l'alcalde dir que té un govern transparent, però fins ara ha quedat en paraules perque la transparència s'ha revestit de manipulació en el govern del Bipartit.
I esta no és una simple afirmació, ve acompanyada dels següents fets:
Estem ja en juny, haveu vist el BIM (Butlletí d'Informació Manipulada) del mes de maig?
No l'haureu vist perque no ha eixit. El govern de Juanha decidit no traure'l, suspendre'l. No sabem el motius, però segur que s'inventen una bona excusa.
Que curiós que suspenen el BIM de maig que és on hauria de parlar-se de la no aprovació dels pressupostos, la moció de censura, l'expulsió de Karina del govern o el fet de que estiga en minoria el govern de Juan.
Mentre se suspen el BIM si que es posa en marxa la nova web de l'ajuntament que bàsicament uneix les webs municipals .es i .org. I també l'alcalde s'inventa una "assemblea informativa" dels seus dos anys de gestió quan encara falten dos mesos per a que realment es facen els dos anys de gestió del Bipartit.
Si ja era qüestionable traure un BIM mentre asseguraven que no hi havien diners (i ara es veu que si que hi havien), més qüestionable encara és no publicar el BIM un mes perque li passa pels nassos al govern, i justament quan en eixe mes el govern s'ha vist en minoria i gens afavorit.
És molt bonic dir-li a la gent "som transparents", però amagar la informació que no convé.
Les nòmines i el patrimoni dels regidors ja fa anys que són públics, ací el Bipartit manipula en el mateix moment que afirma ser transparent. Es calla el que no li convé al Bipartit.

9 comentarios:

  1. Tota la raó.
    L'alcalde d'Oliva, que és del BLOC com Jordi, acaba de fer publica la seua declaració de la renda i les seues nomines.

    http://oliva.compromis.ws/nomina-i-renda/

    Oliva te 10.000 habitants més que Tavernes, te un alcalde que cobra molt menys que Jordi Juan o que Victor Borras i és molt més transparent que els que tenin açi governant en minoria.

    Transparents els de Tavernes????

    ResponderEliminar
  2. No t'oblides tampoc que, de moment, tampoc han convocat el Ple del mes de Juny. Tampoc els interessa. Anem a vorer que volen fer....

    ResponderEliminar
  3. Mireu si és transparent el govern, que darrere d'eixa informació i propaganda que publiquen, no hi ha res.

    ResponderEliminar
  4. Un tal Manolo el del Bombo comenta a "Quadern de Reflexions" el següent:

    El de dalt teua no ho sé, però jo no soc ni he votat mai el PP, i no són mentides. Vàries empreses compleixen tot el que dius menys lo de "irregular", i ho pose en cometes perque legal ho fan legalment (a dit) però que no tenen cap relació amb els partits de les regidories que contraten...
    Les frases que mes es sentiren a dins el consistori només entrar a governar foren de l'estil de "A eixos ni aigua (empreses afins al PP), ara ens toca a mosatros), i així han desfilat empreses com la d'un germà de la regidora de contractació per posar columpis i mantenir rotondes(familiar directíssim * i amb contractes separats, per poder donar-ho a dit legalment), JM Gestión Teatral-Magic 6 de Cullera (no sé si tenen carnet del Bloc, però porten a Xavi Castillo), Festivern - Obrint Pas (no és una contractació però hi han beneficis inderectes i omissió de pagament de taxes diverses. El grup organitzador és obertament pro-nacionaliste). FCC, si la empresa no va amb els polítics, els polítics (Nyau) van a la empresa. Crec que ja en dic algunes i només de memòria, no conec massa el tema, però de segur que n'hi ha alguna més endollada i moltes més que per h o per b no apleguen a poder treballar més que vullguen els polítics.

    * El familiar de la regidora és soci d'una cooperativa -Germans Tamarit- de la Pobla de Vallbona, que ha treballat molt per Ajuntaments del Bloc com al Burjassot de l'altre Jordi Sebastià, o presentada per als PAIS sectors A-B-C previstos al Benifairó de Jesús Ferrando, desestimats com molts altres (BOPV). En este últim cas formava UTE amb Conzibe Espacio s.l. filial de Franjuan de Sellent, empresa famosa per obrar-li el xalet de Blasco després d'una adjudicació d'obra pública per 33 mil.€(diari Información Alacant). Altres Ajuntaments amb que han treballat han estat del PSOE com el d'Alaquàs quan estava un tal Alarte d'alcalde o el de Picassent amb l'alcaldessa portaveu del PSOE de la FVMP, Conxa Garcia, que més sabuda que els d'ací li van fer fa poc 156 ninxols (www.picassent.es/noticias i www.psoepicassent/noticies) per tan sols 67.713 € (la veritat es que allí ha fet prou obres). Ací 94 per 64.727 i això que li'ls havien posat a 82.644 € d'eixida. Un 22% menys del preu, molt a prop de la baixa temerària (un 25% del preu), cosa que dona que pensar d'una possible unflada del preu inicial sobre el preu de mercat.
    Pensareu que soc molt rebuscat i no ho dic tot, però tan sols ha estat un ratet de mirar per la xarxa, no soc polític ni constructor, però qui treballa en lo públic li passa això que les dades totes són públiques.
    Les conclussions que les traga cadascú.
    Visquen les veritats.

    ResponderEliminar
  5. Además del gobierno transparente y de la lucha de poder entre Juan y Vidal...

    A ver si se preocupan un poco más de los vecinos, tanto unos como otros.

    Os copio lo que he escrito en otro mensaje:

    A ver si alguien se preocupa por el descanso de los vecinos del paseo Colón.

    Este fin de semana del 1 de junio de 2013:
    -Sábado a mediodía: discomóvil en el Vergeret.
    -Sábado por la tarde: concierto de rock frente al bar Trolec y Magik.
    -Sábado por la noche: chavales y coches atronadores despertando a los vecinos.
    -Domingo por la mañana: ensayo de un grupo en el pub que hace esquina (Barull o destapa't).

    Sábado desde las 12 de la mañana hasta el sábado a las 3 de la madrugada, no puedes ni descansar. Ni ver la tele en casa tranquilo. Ni dormir una siesta. Ni relajarte.

    Os aseguro que gente que vamos a una fábrica o gente que va al almacén y estás toda la semana levantándote a las 6 de la mañana para trabajar, en fin de semana necesitamos un poco más de relax. Poder descansar algún rato.

    Hay alguna manera de conciliar descanso de vecinos con el ocio y el negocio de los pubs?

    Un término medio no? Los únicos que nos jodemos somos los vecinos.

    Ojo, que todavía no han llegado los conciertos de final de temporada, ni las fiestas del pueblo, después son las fallas... Vamos, que aquí cada uno a su aire y siempre nos jodemos los mismos.

    En el paseo aguantan las verbenas 4 dias al año (fallas), pero aquí estamos todo el año igual.

    ResponderEliminar
  6. Transparència disfressada de mentides i maquillatge per tots els costats.

    Vos convide a que tracteu un altre tema: tolerància, donat que en aquest govern "progre" o estas amb ells o contra ells

    Dos paraules tan boniques i importants TRANSPARENCIA - TOLERANCIA que s'han quedat en no res.

    ResponderEliminar
  7. Mireu quin enllaç més tendre de la Cotorra i quina frase més bonica de Carmen Canet el el titular de maig de 2011.

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/04/eleccions-22-de-maig-entrevista-al-psoe.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que no te desperdici dos anys despres son els comentaris a eixa editorial en "La Cotorra". Per favor llegiu els comentaris vegent el que esta passant hui. Crec qui deuria de repasarsels es Carmen. Mare meu com la volen, bo ara si, pel profit.

      Eliminar
  8. Això és:
    Transparència disfressada de mentides i maquillatge per tots els costats
    Allà on està el Bloc n'hi ha mentides i maganxes a cabassos.
    Ni tolerància ni transparència. Exemples la Vall, Gandia i Sueca

    ResponderEliminar