miércoles, 12 de junio de 2013

EL PP TIRA EN CARA AL BIPARTIT QUE NO HA FET PÚBLICS ELS MOTIUS PELS QUE S'HA PERDUT LA BANDERA BLAVA DE LA GOLETA

El PP ha demanat públicament al Bipartit que faça públics els motius pels quals no s’ha donat la bandera blava a la platja de la Goleta. Fa dos setmanes informàvem que Tavernes havia perdut la bandera blava de la Goleta i que sols conservava la de la platja.
Les banderes blaves les dóna l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (FEE-ADEAC). Davant la pèrdua d’esta bandera blava, el govern de Juan s’ha limitat a dir que la notícia "els havia sorprès", però no ha dit els motius perquè ens han llevat la bandera blava.
El PP demanava que eixos motius foren públics per a saber que cal millorar per a recuperar-la el proper any i mantenir la bandera blava de la platja de Tavernes que encara conservem.
Per a l'obtenció de la bandera blava cal tenir aigua de qualitat, donar serveis de qualitat, es requereix que la platja tingui una sèrie de condicions i està molt clar que aquest any l'Ajuntament no ha complert els seus deures.
El portaveu popular, Manolo Vidal, adverteix que la platja és la gran oblidada d'aquest Ajuntament. Durant tot l’hivern no s’ha cuidat i ara, a pocs dies de l'inici de la temporada estival es pot vore que la senyalització està descuidada i en mal estat, les passarel·les a la platja encara no estan i els pàrquings públics encara no estan condicionats, entre d’altres.
El grup popular entén que aquesta no és la platja que els veïns volem ni mereixem, i per això demana al govern del senyor Juan que es cuide la nostra platja com a bé inestimable que és.
Sobre les explicacions vorem que diu l’alcalde. Encara estem esperant explicacions sobre en qualitat de que va ser convidat a la llotja de Mestalla, perquè es retallen ajudes als clubs i associacions mentre hi ha calvacades de reis de 30.000 euros per empreses de fora o perquè ell no s’ha aplicat en el seu salari la rebaixa que va dir que faria als salaris dels polítics.

Molt de dir que són transparents en el Bipartit, però tot de boqueta cap a fora, d’explicacions del que no convé no en donen cap.

1 comentario:

  1. No patiu que ell mai te la culpa. Sempre la tenen els altres. La culpa del desgovern en Tavernes, segons el bipartit clar, la te Manolo. No es donen conter que eixa situació l han creat ells al no ser capaços d aplegar a un acord en Karina. Al final han demostrat que l únic que fan be es fer pancartes i pegar crits pel carrer. La gestió fatal.

    ResponderEliminar