martes, 11 de junio de 2013

UN ANTIC REGIDOR DEL PSOE SERÀ L'ADVOCAT DEFENSOR DE LA MOCIÓ DE CENSURA

Quin escarot s’ha muntat en el Bipartit quan han sabut que el cas de la defensa de la moció de censura del PP i Karina la portarà Pepe Elena, antic regidor del PSOE.
Així és, Pepe Elena, que ha sigut regidor del PSPV ha Tavernes durant quatre anys és l’advocat que defensarà que la moció de censura a Jordi Juan tire endavant.
El mateix advocat assegura en la premsa que la decisió de Carmen Canet d’evitar que es votara la moció en ple suposa anar contra la tutela judicial i vulnera el dret a la participació política.
Pepe Elena explica que encara que ell va estar a gust al PSOE, això no lleva que com a professional porte la defensa d’una vulneració de drets fonamentals en la democràcia.
Hui mateix es confirmava la presentació del recursos al contenciós administratiu per a demanar que es torne a convocar el ple per votar la moció de censura. No s’ha dit cap data de quan es tindrà la resolució judicial, però el mateix advocat ha dit que serà un procés sumatori i preferent, és dir, que a curt termini se sabrà si la moció seguix o no.
L’argumentació de la defensa de la moció és clara. Creuen que la decisió de Carmen Canet és injusta per no haver fet cas de les mesures cautelars decretades pel contenciós administratiu i això ha impedit que es fera el dret a la participació política.
Es recorda que en el ple Canet no va donar opció a rèplica a la seua argumentació per part de l’altra component de la mesa d’edat, la més jove, que era Carmen Alario del PP.
Prompte es sabrà qui té la raó, si Canet quan va dir que les mesures cautelars no s’havien de contemplar de ple dret o el PP i Karina que diuen que la moció és segons la llei per estar Karina incorporada per manament judicial al grup d’EU.
Una cosa està clara, i és que el PSOE monta un circ i li creixen els nanets. Fora del poble trobem a Rubalcaba punxant en el miting de la rosa a València, el PSOE baixant i més que el PP a tota Espanya i a Tavernes tenim un socialisme que no es salva.
El PSOE en Tavernes ocupa un govern ingovernable i en minoria, on ha assumit el paper de palmero del Bloc i ser la tercera força política. Ara veiem com un exregidor del PSOE defensarà la moció que pot fer fora del govern a Juan i companyia.

Anem preparant una esquela a la memòria del PSOE.

4 comentarios:

 1. Mucha gente del PSOE veía equivocado el tripartido y ahora se ve como está perjudicando claramente al grupo socialista.

  ResponderEliminar
 2. Carmen Canet ha perjudicado muchísimo al PSOE en mi opinión. Las próximas elecciones el PSOE saldrá aun más perjudicado. No entiendo el apoyo de Carmen a Compromis, que lo único que hace es absorberlos. No se si pensará ella que si Jordi Juan ganara las elecciones por mayoria contaria con el PSOE para algo.

  ResponderEliminar
 3. Punto 1.-Esto no tiene nada que ver con la política. Pepe Elena és un abogado que, con los tiempos que corren, necesita trabajo y no tiene inconveniente en aparcar su ideología para llevar garbanzos a casa.
  Punto 2.-Pepe Elena lo tiene crudo. A la hora de argumentar, se puede engarzar un bonito discurso con palabras (los abogados son especialistas en eso) pero le falta, en el caso que nos ocupa, JURISPRUDENCIA, es decir antecedentes de derecho, lo cual sí tiene la posición de Carmen Canet.

  En cualquier caso, ciertamente ya se verá, pero el PP+Karina lo tienen muy mal, y si la demanda no prospera el PP lo tendrá malísimamente mal (Karina ya es un cadáver político). ¿Le vale la pena al PP jugárselo todo a esta carta?

  ResponderEliminar
 4. Si la justicia dona la raó al PP en el contenciós presentat contra Carmen Canet el PSOE no traurà ni per a pipes en les pròximes eleccions.

  ResponderEliminar