viernes, 31 de mayo de 2013

L'AJUNTAMENT SI QUE CONSIDERA A KARINA PORTAVEU DEL GRUP EU



En la web de l'ajuntament de Tavernes es considera a Karina Vercher com a portaveu del grup d'EU. Com es pot vore, la regidora està considerada a efectes de l'ajuntament com a portaveu d'EU. esta web va ser actualitzada el 21 de maig de 2013, així que la moció de censura té clars efectes legals.
Vist açò, es pot vore com Karina sí que està considerada d'EU en l'ajuntament seguint el que van dir les mesures cautelars del jutgat de lo contenciós.
Vos recordem que una cosa és ser del partit EU i altra del grup EU a l'ajuntament. El partit és tota la massa, però el grup sols els regidors i a efectes legals i administratius de l'ajuntament, Karina és portaveu d'EU.
Com es veu, el Bipartit s'arrapa al poder sense cap sentit. La justícia els donarà o llevarà la raó, però en la pròpia web que gestiona el Bipartit ja se'ls veu el plumero!.

5 comentarios:

  1. Això es que els Cotorros ja han llegit aquest missatge tant divertit de Quaderns que vos pose una poc resumit:

    "Pa els que pensen que Manolo es tonto. Abans que Chordi trencara el pacte forsat pel PSOE el PP pintaba menos en Tavernes que el Fari. I Ara?

    Chordi tu que eres bon matematic y saps que la machoria son 9:

    PP + PSOE = 11

    Bloc + PP = 12

    Bloc + PSOE + Karina = 9


    TOTAL SI MANOLO GUAÑA LA MOSIÓ ES ANCALDE I SI LA PERT ES DESISIU. I FA 10 DIES NO PINTABA RES.

    DE RES!!"

    ResponderEliminar
  2. Es veu com el govern de Jordi cada vegada més diu el que li convé i va canviant com una veleta al que més li interessa. Tots sabem que és típic dels progressistes vore com has de fer el que ells diuen però no fer el que ells fan.

    ResponderEliminar
  3. Dona igual el que considere l'Ajuntament:
    KARINA ESTÀ EXPULSADA D'EU
    A vore si vos entereu d'uan vegada.

    Sols es representa a ella mateixa i el més digne que podria fer és dimitir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dona igual com cride vosté, però EU va expulsar Karina sense seguir el procés legal que toca, i cal recordar que en EU hi havia gent que no volia expulsar a Karina.
      Cuidao que ara la justícia pot donar la raó a Karina i demostrar que algunes velles glòries d'EU han anat a per ella i l'han expulsat injustament.
      Els vells comunistes encara estan en EU i van a la cacera de qui vol canviar les coses. Han anat a carregar-se a Karina sols perque no volia un tripartit i si condicionar al govern des de l'oposició apoiant les coses bones i vetant les males.
      Molt mala sang veig dins d'EU.
      Si el PP expulsara a Manolo Vidal, li donarieu molta canya, pues en EU s'ha expulsat a la seua líder, així que estem davant un partit que ha fet el ridicul i tot per manar amb un tripartit.

      Eliminar
    2. Perdona però KARINA ESTÀ LEGALMENT EXPULSADA, amb les votacions pertinents per la raó més simple: NO HA SEGUIT EL QUE ELS ÒRGANS DEL PARTIT HAN DECIDIT. I no hi ha por a cap judge, perquè s'han fet les coses com cal (com els estatuts del partit .

      I deixa't estar de vells comunistes i més tonteries (es nota que no tens massa idea i caus en els tòpics de sempre). Karina no ha anat a canviar res, ha anat a fer EL QUE LI DONA LA GANA, O EL QUE LI CONVÉ o no se què ha anat a fer realment (no vull pensar mal).

      En qualsevol cas no és lògic anar a canviar ni Esquerra Unida ni la política del Bipartit agafada de la maneta del PP. Què no és lògic el PPK. (i puc parlar del PPK perquè al Ple Karina està sentada entre regidors del PP). Tú creus que és lògic tot això?

      Eliminar