miércoles, 12 de junio de 2013

QUAN L'ALCALDIA BUSCA UN OPORTUNISME BARAT

Ens ha sorprés vore com l'alcalde diu que els alumnes que han de fer la selectivitat han hagut d'anar a València a fer estos examens per les retallades del la Conselleria.
Una vegada més el senyor alcalde se'n va pel carrer del mig i no assumeix cap culpa i tira balons fora.
Si diu l'alcalde que ara els alumnes no s'examinen a Tavernes és per culpa de la Conselleria, també haurà de dir que si Tavernes ha tingut el selectiu molts anys ací ha sigut gràcies a la Conselleria, no?
No hem vist que l'alcaldia s'haja esforçat massa en fer que el selectiu es faça ací.
Li recordem al senyor alcalde, que com és molt jove no sap massa d'açò, que el selectiu es feia a València i va ser un èxit que es fera a Tavernes durant vora 10 anys.
Curiosament des de que el senyor Juan és alcalde l'educació ha anat perdent pes a Tavernes. Ja no es fa el selectiu ací, els cicles formatius se'n van a Gandia i vorem si l'alcalde fa alguna cosa perque seguisquen els estudis de nocturn a l'institut.
Ens sembla molt poc responsable tirar la culpa a la resta del món, i no haver-se interessat massa per la selectivitat. Ara el senyor alcalde arriba tard i sols busca un protagonisme oportunista. Hi havia que lluitar pel selectiu i els cicles fa mesos i això no ho ha fet com calia el senyor alcalde. Com a mínim hauria de callar o assumir les seues culpes, que també en té.
El nou institut de la Valldigna ens va vindre en la passda legislatura, i en esta l'alcalde no ha fet la suficient pressió perque s'arregle el Jaume II.

4 comentarios:

  1. Gracies al ventilador per tavernes ens adonem de que no tot el que fa l'ajuntament i retransmeteix el cotorro es bó! Aquells només es tiren flors a ells deixa encegant a tots els ciutadans de tavernes! Enhorabona per desenmascarar aquest pèsim govern!

    ResponderEliminar
  2. Cal fer justícia!
    Tavernes va tindre selectivitat gràcies a Ximo Gomis.

    ResponderEliminar
  3. en lloc de passar-se la pilota uns i altres ,aneu tots junts i que torne

    ResponderEliminar
  4. Esteu rabiosos els del PP? Ah?

    ResponderEliminar