viernes, 21 de junio de 2013

JA ESTÀ PREPARANT-SE EL BIM (BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ MANIPULADA) DE JUNY...PERÒ EL DE MAIG NI ESTÀ NI SE LE ESPERA

Ja està preparant-se el BIM de juny, però el de maig no l'hem vist, no s'ha publicat i tot perquè no li interessava al senyor Juan.
Primer el Bipartit va dir que no s'havia publicat perquè s'havia acordat que en temps d'eleccions o de canvis no es publicaria el BIM.
Però eixa explicació donada pel govern de Juan és TOTALMENT FALSA!. El PP ha confirmat que a ells no els van consultar res de res. Va ser una decisió únicament de l'alcalde. Amb les seues mans llavades va decidir que no es feia BIM i així no s'informava al poble del trencament del Tripartit, ni de que el govern quedava en minoria, ni de que s'ha presentat una moció de censura.
Les notícies polítiques més important de l'any i el Bipartit no les vol fer públiques perque la gent les conega.
Al blog del DIARI DE TAVERNES s'ha fet un disseny del que haguera pogut ser el BIM de maig que s'ha censurat als veïns. Veient eixa portada es veu com al Bipartit no li interessava el tema i senzillament l'ha anulat i avant.
I el BIM no el vorem per decisió unànim de l'alcaldia, i no per le excuses que han dit per ahí que són falses. A l'oposició no se li va consultar res.
A més, el Bipartit seguix sense donar-li un espai al grup d'EU a l'ajuntament, que hui per hui li correspon a Karina Vercher. Qui mal pot fer que es publique una columna amb 15 línies? Quina por té el Bipartit a la llibertat d'expresió?
El jutge va dictamninar que Karina havia de ser considerada del grup EU i el Bipartit no ha fet cas a la justícia.
Per cert, vos recordem que no és el mateix PARTIT que GRUP. El partit és la massa de gent i el grup són els regidors que estan en l'ajuntament. Així que la justícia a dit, li agrade a qui li agrade, que Karina ha de ser considerada del grup EU fins que es dictamine en ferm si ha sigut expulsada correctament o no d'EU.

1 comentario:

  1. No entiendo como el alcalde permite que con el dinero de todos se pague el BIM que esta tan manipulado por el ayuntamiento, que con el dinero de todos se paguen los abogados de los concejales del Bloc y el PSOE mientras que la oposición paga los suyos. Tampoco comprendo porque se dice que no hay dinero y luego ves que si que se gastan el parné en lo que interesa a los políticos. Son todos iguales.

    ResponderEliminar