viernes, 21 de junio de 2013

LA JUSTÍCIA ADMITEIX LA DEMANDA DE L'OPOSICIÓ CONTRA EL BIPARTIT PER IMPEDIR LA VOTACIÓ DE LA MOCIÓ DE CENSURA

La premsa recull com la justícia ha aceptat tramitar la demanda que el PP i Karina Vercher li plantejaven al govern de Juan per haver impedit la votació en ple de la moció de censura i per haver impedit a l'oposició drets fonamentals com el dret de participació política.
També la premsa menciona que Karina ha demanat al jutgat que es faça l'executòria de les mesures que va imposar el contenciós administratiu i que marcaven que Karina fóra readmitida al grup d'EU.
L'executòria no és altra cosa que dir-li a la jutge que el govern de Juan s'ha passat pel "forro" el dictament judicial, és dir, que no ha fet cas de l'ordre judicial de vore a Karina com a regidora del grup EU.
Clar està que eixa interpretació parcial que ha fet l'ajuntament de no fer cas a la justícia ha sigut per interés. Haver acatat le mesures marcades per la justícia suposava que la moció de censura tirava endavant i que l'alcalde anava a fora.
Per evitar això el govern no va fer cas al que deia el jutge, no va fer cas de l'informe del secretari de l'ajuntament que veia legal la moció i es van gastar 7.200 euros de tots els veïns encomanant un informe jurídic que tenia com a únic objectiu no dir la veritat, sino pergar-li la volta a les coses per a vore de quina forma es defensava l'actitud antidemocràtica del govern.
Ara s'informa al jutge de que no li van fer cas i es demana l'executòria de les seues ordres.
El jutgat podria demanar que s'acompliren els seus dictamens i que es fera novament el ple de la moció.
Vorem que passa, però tot podria estar aclarit abans d'un mes.

1 comentario:

  1. Anim Karina,tu has vollgut que es cumplira el programa electoral d EU. No demanaves res descabellat. Jordi Juan s ha lluit. Espere que la justicia falle a favor teu. Un abraç

    ResponderEliminar