lunes, 24 de junio de 2013

EL SANT JOAN MÉS BUIT

Ens extranya que ningú ho haja dit públicament, encara que molta gent ens ho ha comentat. Pensem que diumenge va ser un dels Sant Joan més buits que s'han vist a la platja. Hi havia gent, però molta menys que altres anys.
Serà la crisi? Serà que no s'està acertant la gestió de la platja? Serà que era diumenge?
Siga com siga resulta preocupant vore com s'ha punxat en Sant Joan en la platja.
A qui li pertoque que reflexione a vore que passa.
Esteu d'acord en que ha sigut un "pobre" Sant Joan? O és una impresió nostra?

12 comentarios:

  1. Que será, será, wathever ill be.
    Vamos, que ni idea

    ResponderEliminar
  2. ni pa tu ni pa mi24 de junio de 2013, 9:40

    Si s'ha punjat es per la crisi que el vostre estimat govern nacional no sap com paliar, no vullgau traure d' on no hi ha perquè arriveu al ridicul , doncs les actuacions municipals han sigut les mateixes de sempre .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sabudet, no recordes a Zapatero? Ningú ja el nomena, el PSOE no el mostra ni de conya. Es veu més a González i Aznar que no a ZP.
      La crisi ens ve de la mà de Zapatero, eixe és el gran culpable d'arruinar el país. Encara estem pagant la seua mala política. ZP és el pitjor president de la democràcia i és del PSOE. Els socialistes ja ni el nomenen

      Eliminar
  3. Titular del Levante de hui "La fiesta de Sant Joan llena la playa de Gandia" i la de Tavernes mentre més buida que mai.
    Gràcies Bipartit!

    ResponderEliminar
  4. Però perquè digueu que estava buida? Com heu fet el recompte? A mi em va costar més d'una hora tornar al poble després i als meus pares encara més. Jo ho he vist com sempre, a tope. Penseu que era diumenge i que banyar-se els peus en la platja no crec que li afecte la crisi, això són xorrades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anaves amb carro? Jo vaig tornar en 5 minuts, gràcies també a la carretera a la platja que va fer el PP. T'ha agradat?

      Eliminar
    2. Les carreteres les paguen els contribuyents.

      Eliminar
    3. I els 50.000€ que costa a l'any Jordi Juan també

      Eliminar
    4. Si el que va contar la gent que hi havia a la platja a la nit de Sant Joan va ser el mateix que va contar els asistents a les manifestacions del Bloc entonces segur que estava plé, millor dit molt plé

      Eliminar
    5. Els contribuyents paguen TOTS els sous del politics, obres i similars.

      Eliminar
  5. El més buit i el més brut

    ResponderEliminar
  6. En la zona no urbanizada lindando con Xeraco en la arena aun estan los restos de las hogueras que hicieron los vecinos que pasa que las maquinas limpia playas no llega hasta alli porque el verano pasado pasaron a limpiar muy pocas veces este año igual

    ResponderEliminar