jueves, 13 de junio de 2013

LES DADES DEL MINISTERI CONFIRMEN QUE EN 2012, SENT ALCALDE JUAN, EL DEUTE DE TAVERNES VA CREIXER EN 2 MILIONS D'EUROS

Segons el Ministeri de Hisenda, el deute municipal de Tavernes ha augmentat en el primer any de gestió de Jordi Juan com a alcalde.
El deute de l’ajuntament en eixe any ha pujat en 1.972.000 euros, quasi dos milions d’euros més del que hi havia. En sols un any el deute ha augmentat en un 13’86 % seguint les dades que ha donat el ministeri.
El PP li tira en cara a Víctor-Juan esta situació. Mentre estos dos no paraven d’acusar al PP d’haver generat deute a Tavernes, callaven que amb la seua gestió el deute municipal havia pujat en quasi 2 milions d’euros en un any.
A 31 de desembre de 2011 l’ajuntament devia 14.227.000 euros als bancs. El 31 de desembre de 2012 el deute havia pujat a 16.199.000 euros. I eixe increment encara té més barra, perquè en eixe mateix any el Bipartit ha pujat la contribució un 10 % i l’impost de circulació un 20 %.
El govern de Juan ha retallat ajudes als clubs, associacions i ONG, ha tingut els carrers bruts i ha deixat el poble a fosques enlloc d’aplicar els programes d’eficiència lumínica que fa la Diputació.
El govern de Juan parla molt d’economia en la part que li convé, però calla veritats com a punys EL DEUTE DE L’AJUNTAMENT HA AUGMENTAT EN 2 MILIONS D’EUROS EN EL GOVERN DE JUAN.
Les xifres les diu el Ministeri a la web


5 comentarios:

  1. Que callaet que ho tenien la parella Victor - Juan. Aixi també reduixc deficit jo: apuje impostos als veins i els buide les butxaques, demane diners al banc i així tot pagat.

    Està be que es pague el que es deu però la parella Victor -Juan no diu que els merits no son seus.

    ResponderEliminar
  2. Vinga vaaaa!!!!! Bruts els carrerss??? A fosques els carrers? Ara es cuant tenim llum I carrers nets en la zona on visc!!!!!! Erem la zona olvlidada, pagant fem e impostos I no es dignaben a posarmos un trist contenidor de fem . Lo que es a costat I lo que amb tragat. Vinga vaaaaa!!!!

    ResponderEliminar
  3. Molt normal: Si han tingut que fer prèstecs per a pagar els proveïdors als que vosaltres havieu deixat amb el cul al aire, amb menys ingresos per la caiguda de l'economía que vosaltres no sabeu solventar , sense els ingresos del cànon del aigua que s'haveu berenat per avançat, amb tindre que complir un plà d'ajust per la ruina económica que haveu deixat, i més i més i més, que voleu ? Miracles a Lourdes .

    ResponderEliminar
  4. Pero no deien que teniem un superàvit? Este JORDI ens esta llavant el cap de mala manera amb els presupostos... que per cert, encara no els han publicat!

    ResponderEliminar
  5. La platja la tenen molt descuidada. I el poble també. Contestant a "ni pa tu ni pa mi", segons tu dius no es deu mes, però que ha fet el tripartit en 2 anys??? No em digues que reduir el deficit que això ho fa un xiquet fent un prestec i ingressant més per impostos. Digues algo nou...que sou aburrits ja.

    ResponderEliminar