sábado, 8 de junio de 2013

EL PARKING PORTA SETMANES I SETMANES TANCAT PER LES VESPRADES I EN CAP DE SETMANA

La despreocupació del Bipartit pel parking és una cosa exagerada. Pensem que ja ratlla la burla de cara el poble.
Fa setmanes i setmanes, i no és una exageració, que el parking sols està obert pels matins de dilluns a divendres. Per les vesprades i en cap de setmana trobem una i altra vegada el cartelet de "sols residents".
Què li passa al Bipartit que no ho soluciona?
Què li passa al parking?
És molt senzill, no va bé la màquina de llegir els tickets i quan no hi ha personal de l'ajuntament el parking es queda inutilitzat per aquell que no siga abonat i tinga la seua targeta.
Però el pitjor és el poc interés que té el govern en arreglar el desperfecte i fer que el parking es puga utilitzar amb normalitat.
Tot açò fa pensar que al Bipartit e mou l'interés de fer que el parking no vaja i tirar-li la culpa al PP de tot.
Una i altra vegada Victor-Juan no paren de parlen del parkin com a un problema, però ells mateixos són incapaços de fer que vaja bé la màquina dels tickets i així propiciar que el parking funcione.
Prefereixen que el parking done mal servici sols per a tirar la culpa al PP.
És indignant que el govern consentisca que el parking estiga setmanes i setmanes tancat per les vesprades i els caps de setmana.

2 comentarios:

  1. Se equivoca el gobierno municipal con esta actitud, el parquing es un servicio público necesario en una ciudad como tavernes. Lo haya hecho quien lo haya hecho.

    ResponderEliminar
  2. Com Jordi i Victor tenen lloc per a aparcar a la porta de l'ajuntament i si aparquen mal, que no ho fan, no els multen els dona igual que estiga tancat.
    Si tingueren un negoci a la zona i vegeren com els clients peguen la volta i se van a altres llocs a comprar, a sopar o a pendre un refresquet no pensarien igual.

    ResponderEliminar