lunes, 24 de junio de 2013

EL BIPARTIT S'INVENTA UN CARRIL BICI MÉS QUE PERILLÓS

El Bipartit ha tingut una de les seues ocurrències que demostra que no van més enllà del que tenen davant del ulls.
Se'ls ha ocurrit pintar una senyal de bicicleta en la avinguda la de Marina. En el passeig hi ha uns taullels rojos i al Bipartit se li ha ocurrit donar preferència a les bicicletes en eixos taulells.
Eixa línia roja d'adoquins era per donar-li estètica al passeig i que no fora tot de color gris.
Ara va el govern de Juan i s'inventa un carril bici per dalt de la avinguida. Però no han tingut en compter la seguretat dels ciclistes i els peatons.
No hi ha cap indicació, sols un dibuixet en terra cada cent metres. Damunt no hi ha indicació com cal quan hi ha un encreuament per on passen els cotxes. A més a més, en les rotondes no han fet res de carril bici, així que es perd.
El més greu amb esta absurda acció és que no han tigut present que el passeig per les vesprades està a tope de gent i és impossible que passen bicicletes i peatons amb seguretat. És un autèntic perill i estaria bé que el Bipartit rectificara abans que hi haguera una desgràcia.
El passeig acull fires, actes i per ell passa molta gent. Vaja que és el lloc menys indicat per a fer un carril bici.
Amb tant que han criticat els del Bipartit el carril bici que va fer el PP junt a la carretera i ara van i fan una "gran xapussa". Serà que al Bipartit li dóna malixia que el carril bici de la carretera vaja utilitzant ja la gent per anar amb bici, córrer o anar a la disco amn seguretat i bona llum? Serà que algú que mana molt en el Bloc va molt en bici i vol fer-se el seu propi passeig?
Siga com siga esperem que el Bipartit rectifique abans que algú es faça mal.
Menys hauria de preocupar-se el Bipartit en estes xorrades i posar més parking en la mar i més seguretat.

1 comentario: