miércoles, 26 de junio de 2013

ELS SINDICATS AVISEM QUE NO HI HA PROU POLICIES PER A L'ESTIU

El sindicat CSI.F ho ha deixat ben clar, i diu que per este estiu no hi ha prou policies per atendre les necessitats del poble i la platja.
Sols hi ha tres patrulles pel dia i dos per la nit i el sindicat ja deixa clar que és insuficient per a cuidar el terme, el poble i la platja.
Front açò el Bipartit no accepta les crítiques i diu que hi ha dos policies interins més que l'estiu passat. Hi haurà 6 policies interins per reforçar. El que no aclareix massa el Bipartit és com quedarà la plantilla si en estiu estan les vacances dels policies, s'han retirat policies i en esteiu hi ha més activitat.
Tampoc comenta res el Bipartit de com té el tema de les hores extra. Als policies no els fa massa gràcia fer hores extra perque el govern de Juan les ha retallat. Clar està que no a tots, el jefe de la policia que va posar Juan si que sap el que és cobrar hores extra. En maig va cobrar 1.710 euros d'hores extres, i en total va cobrar quasi 5.000 euros bruts en eixe mes.
Així va el Bipartit, els sindicats dient que fan falta més policies i el govern no atenent eixe reivindicació.

1 comentario:

  1. L'any passat ja anaven curts. En la cremà de la falleta sols hi havia un policia i el trànsit es va colapsar en pocs minuts

    ResponderEliminar