miércoles, 19 de junio de 2013

TAVERNES IX EN LA PREMSA PER POLÈMIQUES DEL BIPARTIT I ROBATORIS

Hui Tavernes té molt de pes en la premsa comarcal, el problema és que eixim per coses poc agradables.
Es parla als diaris dels robatoris que han patit bars del poble: Al passeig Colon, al carrer Marjaletes, al carrer Marranc i a la platja.
En dos dies els lladres han furtat en tots estos bars. En comerços honestos, treballadors i que no mereixen que els llaldres els assalten amb impunitat una i altra vegada.
També eixim en premsa per polèmiques de política.
La Junta de Govern que va implantar el govern de Juan no ha durat ni un ple amb el govern en minoría. A partir d’ara, tots els temes municipals passaran per ple i no com en el Bipartit.
Recordem que la Junta de Govern decidia quasi tots els punts que afecten al poble. En eixa junta no estaba l’oposició i si el Bloc i el PSOE.
A les primeres de canvi, l’oposició ha tombat eixa mesura que no és altra cosa que una forma d’amagar informació a qui no està governant.
Tots el punts es tractaran en el ple i no es quedaran sols pel Bloc i el PSOE, que són dos partits amb clara minoria.

La debilitat del govern de Juan es fa patent i no fa més que perjudicar l’agilitat que mereix Tavernes.
I mentre, de Tavernes no es parla de cap política d'ocupació. El Bipartit seguix sense voler treballar per ajudar a crear faena en Tavernes.

2 comentarios:

  1. Los ladrones campan a sus anchas y la Policia es menos efectiva por la actitud de sus superiores. No hay horas extras para los agentes pero si para el jefe de la Policia

    ResponderEliminar
  2. 1700 euros sólo de horas extras en un mes y con más de 2000 parados!!!!

    ResponderEliminar