jueves, 27 de junio de 2013

HA COSTAT, PERÒ PER FI EL BIPARTIT CONFIRMA QUE ES SUMARÀ AL PROGRAMA DEL MENJADOR PER ESCOLARS DE LA DIPUTACIÓ

El programa de la Diputació de mantindre els menjadors dels col·legis oberts en estiu per a famílies necessitades arriba a Tavernes.
Finalment Tavernes es sumarà a este programa que promou la Diputació aportant 3'30 euros per cada xiquet que vaja al menjador.
Quan Gandia i altres poblacions de la zona ja havien confirmat que s'incorporarien al programa del menjador, Tavernes encara estava "estudiant-ho". Ens alegra que al final s'hagen sumat a esta iniciativa, la veritat és que quedar-se fora haguera sigut molt fort.
En altres poblacions els xiquets aniran a menjar al col·legi, a Tavernes no, els xiquets aniran a recollir el menjar al Sant Miquel i cadascú se'l menjarà a casa.
Siga com siga, el més important és que s'ajude als necessitats, encara que la fórmula de donar el menjar pensem no és la millor. S'ajuda a les famílies més tenint els xiquets durant el dinar que no enviant-los a sa casa amb el tuper. A més a més, pensem que és més dignificant per les persones.
Això sí, el Bipartit s'estalviarà uns eurets. No paga cuidadors, ni el mantenimient de les instal·lacions. La Diputació paga quasi tot el menjar i l'ajuntament la resta i la infraestructura, per això el Bipartit ha anat a arrapar al màxim.
140 xiquets han demanant ja esta ajuda de menjador. I un poc més i se'ns tira l'estiu damunt abans de que el Bipartit confirmara si anava a sumar-se al programa de menjador de la Diputació.
La veritat que massa sensibilitat amb els necessitats no té el Bipartit. Es nega a pujar l'ajuda a Càritas i Creu Roja, els nega locals en el Vergeret a estes dos ONG, va tornar bona part de la renda garantida de la Generalitat, ha rebaixat a mil euros l'ajuda a material escolar, no fa polítiques per donar treball, té a serveis socials amb una dotació mínima i així molt més.

1 comentario:

  1. Ojalà el bipartit es sumara a més inciatives proposades per diputació que són beneficioses per a la gent del poble. Però pareix que la població no és el que més li importa a este govern.

    ResponderEliminar