lunes, 10 de junio de 2013

UN ESTIU SENSE MÉS PARKINGS EN LA PLATJA

Ha passat l'hivern i l'estiu ja el tenim ahí. En tot l'any el Bipartit no ha cumplit la seua promesa de fer que este estiu hi hagueren més parkings en la platja, sobretot per la zona de l'Avinguda.
Han sigut 12 mesos per a treballar per una necessitat clara de la platja, però el Bipartit no ha donat cap brot i este estiu tindrem els parkings que ja teníem. I el més preocupant està a l'Avinguda, on més falta fan.
Ara assumiran les seues culpes o com és habitual el Bipartit li tirarà la culpa a tots menys a ells que estan governant?.
Li tiraran la culpa també al PP o a Karina?
Una cosa està clara, el Bipartit ha incumplit el que va prometre l'estiu passat, i mira que era sols tindre un poc de voluntat i de mires.
Però no, el parking de l'Avinguda haurà d'esperar.
Vos recordem que turtisme i agricultura recauen en la mateixa regidora, també carregarà ara l'alcalde contra esta regidora com va fer contra Karina o li ho disculparà?
Hi ha hagut temps per cavalcades de reis, festivals, recitals i fotos, però no per a aconseguir fer front a una mancança clara i important que hi ha al centre de la platja.

1 comentario:

  1. A més, han obligat a "netejar" els camps que hi ha al voltant del pàrquing de l'entrada a la mar, però no de senyalitzar les canaletes de regar que hi havia a aquestos. Com algú que no conega el pàrquing, intente entrar més enllà, voreu problemes que porta la "netejà"

    ResponderEliminar