jueves, 20 de junio de 2013

MÉS DE LES HORES EXTRA DEL CAP DE LA POLICIA

La veritat és que la notícia de que s'hagen pagat quasi 5.000 euros pel mes de maig al jefe de la policia ha sentat com una poalada d'aigua freda en tota la població. Hi ha més de 2.000 parats i el govern de Juan li paga 1.710 euros d'hores extres a una sola persona, més 500 euros de productivitat, més un sou de luxe.
I tot en un mes, com és el de maig, que no hi ha cap festa, ni cap moguda important.
Ara el regidor de seguretat Evarist Sansaloni, diu que les hores extra és perque s'ha treballat dissabte i diumenge, s'han preparat les activitats de l'estiu i s'ha treballat en la borsa d'agent de la policia local.
La veritat és que tots eixos motius no justifiquen tanta hora extra. En maig es preparen les activitats d'agost? No ens ho creguem.
No és correcte que una persona clarament vinculada al Bipartit guanye un feig d'euros en hores extres i després a la brigada municipal no la deixen fer hores i hagen d'estar els entarimats i els senyals dies i dies pels carrers per tal de no pagar unes poques hores extres a la brigada. Hores que per cert són molt més barates.
Però encara hi ha més coses. El jefe de la policia va ser deignat amb 3 informes en contra. Un del departament de personal de l'ajuntament, altre de secretaria i altre de la Generalitat a petició de l'ajuntament.
Però encara hi ha més. S'han pagat 1.710 hores extres en un mes on en teoria en jefe de la policia està preparant els examens de la plaça que el Bipartit ha tret per a ser cap de la policia.
Massa casualitats, no?

2 comentarios:

  1. Apanyats estem. Estos del bipartit entre extres i informes van gastant diners en plena crisi.

    ResponderEliminar
  2. ¿ Podrieu ser més explícits en la informació? ¿Què s´ha pagat 5.000 euros per un mes? 1.710 euros d´hores extres ,( a quant l´hora, per saber les hores)?O són 1.710 hores extres en un mes?

    ResponderEliminar