martes, 4 de junio de 2013

"BIPARTITO SHORE: QUAN EL SENYOR ALCALDE QUEDA EN EVIDÈNCIA"

Són temps per a que els polítics donen exemple i no cal anar-se'n a cap capital per a buscar eixos detalls que poden donar una millor imatge dels polítics.
Poc a poc van donant-se gestos que mostren l'autèntic rostre de qui ens governa.
Fa uns mesos trobavem que a Gandia l'alcalde Arturo Torró, del PP, es llevava el salari. Anava a treballar com a alcalde sense cobrar. És a Torró a qui tant insultaren els acòlits del Bipartit en l'eixida del ple de la moció. Li digueren de tot a un alcalde que treballa més que l'alcalde de Tavernes i no cobra!.
Però és que ara hem trobat com altre alcalde, el d'Oliva, que és del Bloc cobra molt menys que l'alcalde de Tavernes, ia xiò que Oliva té quasi 10.000 habitants més. Per cert, vos recordem que este alcalde d'oliva va accedir al poder per un pacte amb el PSOE, que li va llevar l'alcaldia al PP que estava en minoria.
Ací tenim un alcalde que li costa al poble 50.000 euros a l'any i que no ha sigut capaç de portar les ajudes que ha de mereixer Tavernes, que no ha fet quasi inversions, que ha pujat els impostos i que ha gastat en fets nacionalistes i ni un euro en lluitar contra l'atur.
Què bonic és anar de progre però tindre l'esquena ben coberta!

2 comentarios:

  1. tenen que retirar i llevar quant antes la mesa de govern que san fet el bipartidet! tot al pleno i ha votarse,maxima transparencia en tot. tambe baixar els sueldos un 20 per cent com van dir i no ho an fet.llevar el sueldo de la mancomunitat,ja que alli mai ningu a cobrat res. i per ultim si el alcalde de oliva cobra aixo jo li posaria al senyor juan un sueldo minim de 800 eurets mensuals, segons sabem sollana,xeraco els consejals de la oposicio que manen en majoria i son del bloc i psoe li ho van fer al pp que mana en minoria en estos pobles. i fer com fan no es pecat. jordi no es mereix el sueldo que cobra. emocionants i durs 2 anys que els esperen al bipartito.

    ResponderEliminar
  2. Jordi cobra 47000 euros però en costa uns 60000.

    ResponderEliminar