martes, 25 de junio de 2013

EL BIPARTIT DEIXA SOLS MIL EUROS PER AJUDES EN MATERIAL ESCOLAR

El Bipartit es parteix el pit defensant l'educació, atancant el govern central després d'una crisi on Zapatero va despuntar, però ara trobem que a Tavernes fan pitjor.
El govern de Juan ha deixat en sols mil euros l'ajuda que es donarà per a material escolar.
Com sabeu Tavernes no té pressupost i l'alcalde propasava una modificació de crèdit respecte el pressupost prorrogat de 2012 on el deixaven sols mil euros d'ajuda per a material escolar.
Ja no és prou que des de que està el Bipartit han llevat cicles nocturns i no s'ha reivindicat suficientement la rehabilitació de l'institut Jaume II, ara també trobem com coses més simples que sols depenen de l'ajuntament ataquen a l'educació.
La setmana passada un col·lectiu civil vinculat a l'ensenyament comentava els centres educatius que tenen més deficiències i el de Tavernes no estava. No serà que l'ajuntament no està menejant-se com ha de fer-ho per a fer més pressió i que es repare l'institut?
Sense pressupost el govern de Juan fa desgavells com este, de reduir les ajudes a material escolar a un no res.
Ja se li va criticar que no destinara prou diners a serveis socials, que no fera polítiques d'ocupació, i ara que no cuida l'educació dels vallers.
Repetim, el govern de Juan deixa sols mil euros per ajudes a material escolar! A vore si canvia açò senyor alcalde, encara que siga llevant-se un poc de jornal. On estan ara els mestres i AMPES criticant a l'ajuntament? Ara ningú li monta una concentració a les portes de l'ajuntament? Com es veu, les manifestacions tenen un clar transfons polític.

No hay comentarios:

Publicar un comentario