miércoles, 26 de junio de 2013

SINO FÓRA PEL VENTILADOR ENCARA TINDRÍEM CARRIL BICI EN L'AVENIDA

Ho publicarem dilluns i hui en premsa ja trobem que el Bipartit ha anunciat que llevarà el carril bici que s'havia pintat en l'Avenida de la platja.
Ja ho avisavem i diem que era un perill. Un carril bici massa estret en un passeig massa transitat.
Ens alegra que s'haja llevat el carril bici perque era un perill. Hui en la premsa trobavem que darrere d'esta ocurrència estava la regidora LLum Sansaloni, que ja ha protagonitzat grans "polítiques poc encertades" en temes com el mercat, l'ampliació del cementeri, el manteniment de rotondes, etc.
El que no ens agrada és l'explicació que ha donat el Bipartit de perque han llevat el carril bici. Enlloc de llevar-lo i reconéixer l'error van i intenten males excuses que encara els deixen en més evidència.
El Bipartit ha dit que en el projecte estava previst eixe carril bici i que la taula de mobilitat era contrària a eixe carril, però com ja s'havia donat l'ordre de pintar el senyal de carril bici anava a fer-se una prova.
Li hem de dir al Bipartit que els experiments s'han de fer "amb gaseosa" i no amb la seguretat de la gent.
El projecte de l'Avenida ha variat molt de la idea inicial. Hi havia més lloc per aparcar, decoració diferent, no hi havia cap rellotge de sol, hi havia més jardins...
En quin cap cap provar a fer un carril bici on no cap? On no està acondicionat?
Una vegada més es veu al falta d'agilitat del Bipartit per coordinar-se i la poca capacitat de vore els efectes del que es fa.
Si l'estiu passat ja tinguerem el perill de la llenya a muntons en la Torreta, ara ja em debutat en l'estiu amb un carril bici que ningú volia i que tot i passar dos anys de govern del Bipartit no s'havia analitzat.
Afortunadament està el Ventilador per a dir les veritats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario