viernes, 28 de junio de 2013

EL PARKING...SEGUIX IGUAL. DESINTERÉS TOTAL DEL BIPARTIT

Mesos i mesos fa que el parking de Tavernes sols obri pels matins de dilluns a divendres. La resta del temps està tancat pels usuaris i sols és per a abonats.
El desinterés del Bipartit en el parking és increïble. Amb la seua despreocupació estan confirmant que volen que el parking no funcione i després tirar-li la culpa a altres.
Fa mesos que el lector dels tickets no va i per tant, quan no hi ha ningú al parking no es poden validar els tickets i no es pot ni entrar ni eixir si no tens la targeta d'abonat.
Igual dóna que siga dijous, cap de setmana o festiu. El Bipartit passa de cambiar un simple lector que permitiria obrir el parking totes les hores que cal.
Insistim, el Bipartit ha deixat clar que vol que el parking no funcione, encara que siga perjudicnt els veïns i els comerciants.
Mentre no tinga l'horari que cal en el parking es pedran diners i servei. Després Juan i els seus tiraran les culpes a altres, encara que porten ja dos anys de govern.

1 comentario:

  1. No valdran més les hores de funcionari (un o dos moltes vegades) que hi han de seguit allí que arreglar el lector de la maquineta? Un telèfon per avisar quan es trenque i ja està.
    A altres llocs funciona i a este poble no?
    no ho entenc...
    Voldran que es deixen dalt al Passeig mal aparcats i continuar fent recaptació.

    ResponderEliminar