viernes, 28 de junio de 2013

EL PP DEMANA QUE EL MATEIX GRUP NO ACTUE 4 VOLTES EN UN ANY A TAVERNES

El PP ho ha dit clar, el Bipartit només fa que repetir durant l'any actuacions musicals. Pep Gimeno Botifarra actuarà per quarta vegada a Tavernes. Val que l'home ho fa molt bé, però el mateix grup 4 vegades en un any (albaes, sete sois, concert...) ja està més que bé.
A la gent també li agrada Malú i no la porten quatre vegades.
Es dóna la casualitat que els que repeteixen tenen un clar caràcter nacionalista. El PP demana una major varietat i que es done cabuda a tots els estils, també els nacionalistes, però a tots.
Esta és la nota que han passat des del PP:
El Partit Popular de Tavernes demana al govern del senyor Juan que s’esforce per a oferir una major diversitat en els actes culturals.
En menys d’un any hi ha hagut cantants que han actuat en Tavernes en quatre ocasions “pensem que cal diversificar més la cultura que s’ofereix. Una i altra vegada trobem que es repeteixen actuacions musicals i grups. Cal anar més enllà i la cultura no està sols en un grapat de grups, hi ha un ampli ventall cultural i el Partit Popular creu que en la varietat està el gust”.
El grup popular de Tavernes considera que el Bipartit està redundant en moltes de les actuacions previstes “Hem de potenciar els nostres cantants, defensar la nostra cultura, però també s’ha de saber ofertaruna major varietat. Ara sols faltaria que el Bloc tornara a portar a Xavi Castillo a Tavernes per acabar de repetir més actuacions. En localitats pròximes a nosaltres trobem actuacions de Pitbull, Efecto Pasillo, Merche... eixes actuacions han donat molta activitat a les
platges veïnes, però ací a Tavernes el Bipartit es queda mirant-se el melic” afirma el portaveu popular Manolo Vidal.
El Partit Popular és partidari de realitzar polítiques d’austeritat, però cal menejar-se per no quedar-se darrera. Es poden fer grans coses amb pocs diners si des de l’ajuntament es vol menejar.
El Partit Popular va saber oferir una gran diversitat musical. Van actuar grups punters del pop i rock valencià i nacional. Cantants actuals i pels majors. Ara sols trobem una programació que busca un
nacionalisme “ens pareix molt bé que en eixa programació també estiga el nacionalisme, però no que siga l’única oferta, cal diversificar-la”.

7 comentarios:

  1. Diuen que Botifarra ve al poble en compensació al concert que va fer a Madrid en la presentació política a nivell nacional del grup Compromis i en la que va estar l'alcalde Jordi Juan.
    Jo no me ho crec però ho he sentit pel carrer i també diuen que és un favor de Jordi a Morera que estem pagant els del poble.
    Serà veritat?

    ResponderEliminar
  2. La veritat és que l oferta cultural en Tavernes és precaria. Però van a la d ells i no accepten cap crítica. Estan endiossats. Deurien ser més humils.

    ResponderEliminar
  3. Masa botifarres ens porta Jordi Juan.
    Que passa que ara estem pagant l'actuació de botifarra en la presentació de Compromis a Madrid en presencia del Morera i de l'alcalde.
    Els de Tavernes estem pagant totes les festes que monta Morera

    ResponderEliminar
  4. La veritat es que m'agrada Pep Botifarra i molt, però ja estic un poc empaxat de tanta botifarra, un poc de salami també vendría bé, no cregueu ? . A més , em pregunte a quanta gent pensen arreplegar el dia de la sang, Dimecres, per la nit i en el clot : tres i el de la guitarreta .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De nou, parles sense saber, i van... Has anat a algun dels concerts que s'han fet al Clot en dia de Porrat (sí, i de nit)? Veritat que no?

      Eliminar
  5. I per a cuant el del choriset

    ResponderEliminar