lunes, 1 de julio de 2013

EL PP ES FARTA DE LA MANIPULACIÓ QUE FA EL BIPARTIT EN EL BIM

Poc a poc l'oposició va desmuntant l'entramat propagandístic que s'havia montat el Bipartit i on sense fer res, es deia propaganda de que es feia de tot.
Ara li toca el torn al BIM, el butlletí d'informació manipulada que tant hem parlat ací.
El PP ha demant al Bipartit que faça un reglament que regule el que es publica en este diari, mentre no estiga eixa regulació el PP serà contrari a que es publique altre BIM.
El PP denúncia com el Bipartit no va publicar el BIM de maig per decisió de l'alcalde. Es negava així informar als veïns de la moció de censura, l'expulsió del govern per part de l'alcalde a la regidora Karina Vercher o dels pressupostos que no foren aprovat per la minoria del govern de Juan.
En juny el PP proposava que es parlara en el BIM de temes interessants però el Bipartit només ha volgut publicar la propaganda que li convé i res que el puga perjudicar, encara que siga callant la veritat que mereixen conéixer tots els veïns.
Ací teniu la nota enviada pel PP:
El Partit Popular de Tavernes exigirà que no torne a publicar-se el Butlletí Informatiu Municipal(BIM) fins que s'aprove un reglament que el regule.

La gota que ha omplit el got ha sigut la decisió unipersonal de l'alcalde de no publicar el BIM de maig que havia d'informar, entre altres coses, del rebuig del ple als pressupostos de 2013, de l'expulsió de la regidora d'EUPV del tripartit o de la presentació de la moció de censura. Si l'alcalde creia que no havia de publicar-se el BIM de maig haguera tingut convocar al consell de redacció del BIM perquè este avaluara si havia de publicar-se o no i consensuar una decisió. Però l'alcalde va prendre la decisió personal de no publicar el BIM de maig i ignorar al consell de redacció.
Allò que s'ha succeït fa necessari detindre la publicació del BIM fins que s'aprove un reglament que el regule. No s'ha de continuar així. No hi ha orde del dia en les reunions del consell. No es redacten actes de les reunions en què consten les decisions, les aportacions o les consideracions dels membres del consell de redacció.
Els representants dels grups polítics en el consell de redacció del BIM no cobrem per col·laborar però hem d'esforçar-nos en que s'informe el millor possible als ciutadans i per a això és necessària l'aprovació d'un reglament.
En la reunió del BIM del mes de juny el Partit Popular va proposar que s'informara de temes com el rebuig dels pressupostos, l'expulsió de la regidora del grup d'EUPV Karina Vercher del govern, la moció de censura presentada, el ple de la moció de censura, el cost de l'informe llegit per Carmen Canet, els motius de la perdua de la bandera blava, l'ascens del juvenil del Tavernes, el programa d'assistència nutricional de menors de la Diputació o la subvenció de 33.521€ rebuda de la Diputació per a desenrotllar un pla d'eficiència energètica a Tavernes però no es va voler que cap d'estos temes s'incloguera en el BIM de juny.
No ha de continuar publicant-se un BIM que ve amb els temes preparats pel gabinet de premsa i no permet que els membres de consell de redacció proposen temes amb anterioritat.
El BIM ha d'informar periòdicament del que passa a Tavernes i no del que li interesse o quan li interesse al govern de Jordi Juan.

2 comentarios:

  1. Sabeu que hi ha que fer amb el BIM : Bam ... boommmmm !!!

    ResponderEliminar
  2. Sinceramente pienso que debéis dejar de buscar consenso con el gobierno municipal. Son totalitarios y muy prepotentes. Jordi Juan está a sus anchas. En cuanto vea que la oposición ya no es tan benevolente y no busca consenso, se pondrá las pilas. Hay que bajarle los humos a Xu-lin. Al fin y al cabo el que tiene que buscar el consenso es el que está en minoria. Es un niño malcriado.

    ResponderEliminar