lunes, 3 de junio de 2013

UN POBLE INGOVERNABLE. HUI NO HI HA PLE

Hui és primer dilluns de mes i hauria d'haver-se fet un ple.
No s'ha fet i és perque tenim un govern fluix i incapaç de governar el poble.
La web municipal porta temps sense actualitzar-se, el BIM desaparegut quan hi ha la crisi més greu de la política dels últims anys.
Realment tenim un desgovern a Tavernes.
El Tripartit va viure de renta el primer any de govern aprofitant la faena que li va fer el PP amb obres com el Parc del Cantalot, els camps de gespa artificial... El segon any del Tripartit ha derivat en crisi i cap inversió productiva. Nules polítiques de foment del treball i un govern trencat que no pot ni aprovar uns pressupostos.
L'alcalde diu que es pot governar sense pressupostos, però això no és cert, és com dur una família sense saber que va a ingressar-se i quines despeses va a tindre's.
Si l'alcalde no és capaç de consensuar un pressupost, haurà de dimitir? Arribarà primer la votació de la moció de censura? governarrà més de dos anys en minoria sense poder decidir res?
Què penseu que pot passar? esperem la vostra participació

20 comentarios:

  1. Crec que Jordi te poreta de convocar el plenari de juny.
    Ara ja s'ha acabat la seua prepontencia. Si vol algo tindrà que passar per la pedra.
    Sap que en el primer plenari van a llevar-li el jornal a ell, a la resta de regidors i algún enxufat anirà al carrer.
    Ell i la seua intransigencía se ho ha guanyat.

    ResponderEliminar
  2. El minogovern s'atrinxerarà en l'ajuntament i es dedicarà a vendre fum i fer-se autobombo. I com no, cobrar eixos suqulents sous que no es veuen reduïts a pesar de la greu crisi en la que estem. Per acabar-ho de rematar este cap de setmana l'alcalde d'Oliva (també del Bloc) fa public la seua declaració i resulta ser que Jordi cobra 10.000 € mes a l'any que l'Alcalde d'Oliva, a pesar de que Oliva té 10.000 habitants més que Tavernes. Menuda ajudeta li ha donat el seu companyer de partit en Oliva. Estaràn cabant-li la tomba a Jordi dins del seu propi partit??

    ResponderEliminar
  3. No hay presupuestos
    No hay pleno
    No hay mayoria estable
    Si hay Bloc-Catalanista
    Si hay Psoe-Desaparecido y Absorbido
    Si hay muy poca vergüenza en el gobierno local

    ResponderEliminar
  4. Si la moció va avant tindrem el govern del PP i Karina, que encara que siga raro almenys donarà estabilitat i uns a altres es controlaran.
    Si no ix la moció tindrem un govern en minoria i sense pressupostos. Si no tenen pressupostos l'oposició pot dir tranquil·lament a tot que no perquè estarà motivat per una greu falta de control. Aleshores Jordi hauria de dimitir o demanar la moció de confiança.
    Vaja, que al Bipartit li queden 2 telediarios. Un ajuntament no pot estar sense pressupostos.

    ResponderEliminar
  5. Un lletrat assabentat3 de junio de 2013, 11:46

    Per a mi , com a llicenciat en dret, i perquè he llegit el que he llegit i he sentit els arguments de tots, la moció no anirà endavant perquè hi ha una sentència d'un tribunal superior ben clara que diu que no sòls es trànsfuga el que se'n ix d'un grup, sinó també el que desobedix al seu grup en una moció de censura per a llevar a un Alcalde, a més de que el recurs de Karina pel qual es dictaren les messures provissionals es nul de plé dret al haver-se abstés en la decissió recurrida, quant decidiren que passara al no adscrita en el seu moment .

    Però també pense que si un Alcalde no es capaç de consensuar uns pressupostos, deu de deixar pas o a un altre del seu propi grup o de altres que si puguen, o al final es trobarà en uns pressupostos imposats per l'altra majoría , la de l'oposició.

    ResponderEliminar
  6. i no cregueu, que en esta situació actual es quan mes precis es fer un Ple?
    realment a fecha de hui el govern municipal no pot menejar cap fitxa sense aprovació d'una majoria valida, que hui no te. A que esperen per convocar el Plenari? hi ha por per el que puga sentirse en el mateix?
    Desconec totalment la llei, pero...podría la majoria en l'oposicio convocar un plenari i establir un ordre del dia? La situació actual permitiría aixo?

    ResponderEliminar
  7. Jordi està en minoria però este mes el Cap de policia ha cobrat el seu jornal més 1.700€ d'hores extres més 500€ de productivitat. Que vos pareix?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és cert? el govern ho pot confirmar? Si és així Bipartit al carrer però ja! Si no és així quina mala baba que té el comentarista

      Eliminar
    2. Tenia entes que havien llevat la productivitat i les hores extra. Es segur aixó? De totes formes, tampoc m'extranyaria molt que el cap de policia tinguera un tractament especial. No hi han oposicions pero l'oposicio per a la plaça d'Intendent està en marxa. Quan el van portar dien que venia amb eixa condicio i ... I de tots els que s'han presentat no mes han passat el test psicotecnic dos persones i una es ell.

      Eliminar
  8. Simplement per informació:
    Sempre hi han pressuposts. Si no s'aproven els nous, es treballa amb pressuposts prorrogats.
    Amb els pressupostos prorrogats han governat mots ajuntaments i Comunitats Autònomes (per exemple Euskadi quan manava el PNV en minoria).
    I, per un altre costat, jo pregunte, tan poca dignitat ens queda als del PP que acceptem governar amb qualsevol?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara resulta que Karina es "qualsevol" i fa un mes era la millor.
      Mira a vore qui es el que no te dignitat

      Eliminar
    2. Si pero arriba un moment en que te que passar per pleno doncs mes prompte que tard hi hauran modificacions de credit que s, han de aprovar per majoris que ell no te , i ahi a punxat en os . A mes, en els prorrogats no es contempla res de retens de policia i altres que ells preveien per a 2013 i per tant governaran al so dels altres, aixo si no els pressenten uns pptos alternatius i a governar amb els pptos de la oposicio . A mes, suposse que el primer que fara el PP sera acabar amb la junta de govern i tot al pleno, i rebaixarlos els sous un 15% com demanava Karina, aixo si no fan com en Xeraco en este cas el psoe i bloc al pp i es deixen amb un jornalet minim. Total, uns plenod molt divertits dignes de la epoca de Ximo Altur quant pactaba amb mig cafenet perque el psoe n

      Eliminar
    3. Pels fets ens valoraran a les properes eleccions. Si fem la política del votar a tot en contra, en els temps que vivim, les properes eleccions les perdrem.

      Eliminar
  9. Per favor,feu bona oposició ara que podeu!es cert que el cap de policia tots els mesos cobra un sobre sou en hores extres per no donarliuen productivitat que han de justificar. I si no vos doneu pressa d'acî no res tindra la plaça fixa ja que en el primer examen ja es van quedar sols ell i un altre que se'l carregaran només puguen.

    ResponderEliminar
  10. Jo crec que n´està preparant-se per a fer un plenari extraordinari just abans que comence la campanya d´estiu. Però com no està en mans d´ell el planificar la nova direcció del govern, doncs igual em pillat a la "vella guàrdia" un tant desentrenada. Però pencant de calent per a buscar solucions a l´hora de mantindre bona imatge de cara a l´electorat, segur.

    ¿ Solucions per al poble ? Seguim, i seguirem esperant.

    I també pregunte : ¿ Qué està fent el Partit Popular ?

    Salut.

    V.
    http://uvedevisente.blogspot.com

    ResponderEliminar
  11. Segons acabe de llegir a un altre Blog local, el Ple ha segut convocat per el dia 17 de Juny

    ResponderEliminar
  12. 83 parats més a Tavernes.
    Baixa el paro a Espanya i a la Comunitat Valenciana però a Tavernes puja.
    Jordi ha desfet el viver d'empreses i no ha posat ni un euro per a foment del treball.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No podeu ser més simplistes amb això de l'atur.
      Un viver d'empreses soluciona poques coses si no hi ha crèdit (dels bancs).
      Cal més que un viver d'empreses per a solucionar el tema de l'atur a Tavernes, que ara viu l'estacionalitat de la fi de la temporada de la taronja, sense l'alternativa d'un sector turístic que a Tavernes està poc desenvolupat.

      Eliminar
    2. Un viver d´empreses soluciona poques coses sobre tot si esta desmantellat i tancat.

      Eliminar