martes, 18 de junio de 2013

REAPAREIX GENT DE TAVERNES...DOS ANYS TARD

Hem vist com Gent de Tavernes, un dels partits minoritaris que es van presentar a les passades eleccions i no va traure representació, ha tornat a donar senyals de vida dos anys després del seu bac polític.
Han repartit fulles pel poble demanant que la gent firme per a dur les firmes a la delegació de cadastre a València per a demanar que baixen els valors cadastrals del nostre poble.
Gent de Tavernes ha tardat dos anys en aparéixer i com era d'esperar arriben tard. Fent una reivindicació prou oportunista, però que ja ha sigut més que tractada pels partits amb representació.
En la passada legislatura, el PP i la resta de partits van demanar en diferents ocasions que cadastre revisara els valors cadastrals. En esta legislatura, també per unanimitat, seguia la mateixa petició i l'oficina de cadastre ha confirmat que revisaran els valors cadastrals a la baixa en un 20% pel pròxim any.
"A buenas horas mangas verdes" li podríem dir a Gent de Tavernes. Es tiren dos anys hivernant i quan apareixen tracten un tema que ja està quasi clar.
Cadascú té dret a fer el que crega, però este flautaes no diuen res a favor d'este partit. Ha sigut més un fora de joc que un encert.

6 comentarios:

  1. En mi casa le dieron el papel al perro por la puerta, ni tocaron al timbre, el pobre animal estuvo tiritando todo el día porque se ve que se lo dejaron caer encima mientras dormía, podrían haberlo tirado al buzón o llamar al timbre, como las personas normales, no dejarlo caer asustando a un indefenso animal,¿y si se lo llega a comer? Me gustaría saber quien iba repartiendo estos papeles, porque pocas firmas conseguirían si no cuentan nada a la gente de lo que pretenden...

    ResponderEliminar
  2. Por per si resten vots al PP?

    ResponderEliminar
  3. apareixen ara perquè veuen marejol... a vore que peisquen.

    ResponderEliminar
  4. La revisió dels valors cadastrals la van paralitzar el BLOC-PSOE este estiu en l'excusa de que si no no es compleix el famós Pla d'Ajust.

    Quins impresentables

    ResponderEliminar