jueves, 6 de junio de 2013

JA TENIN DATA DEL PLE DE JUNY, SERÀ EL 17, TRES SETMANES DESPRÉS DEL QUE TOCAVA

El Bipartit ja ha donat a conéixer la data del pròxim ple de juny. Serà el 17, quan el més normal era que fóra el 3 de juny.
Tres dilluns després de quan tocava es farà este ple, el primer després de la polèmica de la moció de censura que encara està en marxa.
Moltes coses van parlant-se d'este ple. Uns diuen que l'oposició obligarà a desfer la Junta de Govern.
Vos recordem que la Junta de Govern és un mecanisme on sols participen alguns regidors del Bloc i el PSOE, deixant fora a l'oposició. En la Junta de Govern es tracten quasi tots els temes municipals i no passen pel plenari, així sols passen al ple uns pocs punts com els pressupostos i poc més.
És un clar exemple de que el govern de Juan és en realitat poc transparent i sols parla de transparència de boca cap a fora.
L'oposició no ha confirmat si acabarà amb la Junta de Govern o no.
També es parla de reduir el jornal a l'alcalde i companyia, tampoc s'ha confirmat des de l'oposició.
També es diu que ara el Bipartit voldrà fer moltes aportacions per a vore si l'oposició li vota en contra i així li tira en cara a l'oposició que no es fan coses per culpa del PP i la regidora del grup municipal d'EU.
La veritat és que fins ara el govern de Juan no ha fet quasi res, i seria de molta cara dura fer propostes sense fonament sols per obligar a l'oposició a bloquejar-los.
En principi, si no hi ha pressupost no s'hauria de fer res, perquè no està clara la política de despeses i ingressos del Bipartit.
També caldrà vore com queden les funcions que fins ara tenia Karina. Alguns parlen de que Borràs volia assumir-les per anar guanyant punt de cara a ser el futur candidat del PSOE.
Una cosa ha quedat clara, i és que en tres setmanes el govern ha sigut ingovernable.

10 comentarios:

  1. És cert el que es diu per ahí que Cándido va a tornar a presentar-se per Esquerra Unida? Seria un encert perque este home va ser qui més va donar la cara per Esquerra Unida quan més mal estaven les coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. aixo liu tindries que dir a bononad que es jefe a la sombra de tots. Ell no te valor pa presentarse a les eleccions,pero fa i desfa com li conve! el pacte de estes ultimes eleccions el va fer ell sense karina saber res. Per contra candido una gran persona,malegraria si tornara pero com ja he dit,pregunteu a bononad!

      Eliminar
    2. I manolo va per el PP a les prosimes??

      Eliminar
    3. Manolo farà el que voldrà i pense que siga el millor pel seu poble. Però faça el que faça ho farà de front. No com altres que volen manar i fer i desfer a l'ombra. Donant la cara altres per a rebre les canyaes. Llamense eduardo jaume perfecto orengo papito.... Xe acave js que si els dic tots no hi ha prou espai

      Eliminar
  2. Del dia 3 al dia 17 van 14 dies, a mi això em digueren que eren dues setmanes. Dificultats amb les restes de dues xifres? Sembla que si. Però tranquils, sabem que el cap no us dona per a tant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdone vosté, però hem dit primer 3 dilluns després i al final de la notícia que l'ajuntament porta tres setmanes ingovernables. No ens referíem al ple, si no a la situació generada després de fer fora a Karina del govern.
      Per tant no som tant durs de mollera com vosté diu, és que tal vegada vosté vol entendre una cosa molt concreta i no la veritat del que es diu. Gràcies per la seua participació.

      Eliminar
    2. "Tres dilluns després de quan tocava es farà este ple" AIXÒ ÉS EL QUE DIU EXACTAMENT i vol dir ...

      Eliminar
    3. xe però que mena de calfarse el cap en tonteries de si tres setmanes, tres dilluns, tres merd..., tenía que haver-se fet el primer dilluns, ara ja dona el mateix.
      Suposse que alguna explicació-excusa donarà el bipartit per al retras.
      Ara esperem que ixca tot lo millor per al poble

      Eliminar
    4. I manolo es presentará per el PP¿?

      Eliminar
  3. MOLTA RAO TENS VENTILADOR!!! LA JUNTA DE GOVERN DESAPAREIX,ES EL PRIMER PUNT QUE TENEN A FER I LO MES CLAR QUE TENEN. PAREIX QUE TAMBE TENS PROU DE ENCERT EN LA REBAIXA DE UN 20 PER CENT EN ELS SUELDOS DELS CONSEJALS DEL BIPARTIT,JA QUE NO VAN VOLER BAIXARSELOS ELLS COM VAN PROMETRE. EL SUELDO DEL ALCALDE JA NO TINC TANTA INFORMACIO PERO ELS RUMORS VOLEN!! RECORDEM QUE A XERACO I SOLLANA ELS PARTITS DE LA OPOSICIO(PSOE-BLOC)I QUE MANEN EN MAJORIA PERO A LA OPOSICIO LI VAN POSAR UN SUELDO MINIM AL ALCALDE. I PER QUE NO FERO ASI??? JORDI COBRA 10000 EUROS MES QUE EL ALCALDE DE OLIVA QUE RECORDEM ES DEL BLOC,I ES QUE DAMUNT OLIVA TE 12000 CIUTADANS MES QUE TAVERNES. I ALGO QUE POT FER EL PP ES PRESENTAR UNS PRESUPOSTOS COM DEU MANA AJUDANT A LA GENT I FOMENTAR EL EMPLEO. ASTA ASI PUC SABER.

    ResponderEliminar